Comentarii (4)
dinamo100
dinamo100  •  10 Iunie 2021, 10:45

Protestul lui Iordanescu e oarecum indreptatit, dar circumstantele sunt diferite de la caz la caz. Ideea e ca cluburile din Romania mai cu dare de mana sunt doar 2 (CFR si CS U Craiova), FCSB nu se pune, iar restul...vai de mama lor, nu-si permit antrenori scumpi sau "proiect de echipa", asa cum viseaza antrenorii cu nume. Problema e diferita la echipa nationala: aici sunt de acord ca oricare din cei mentionati ar fi mai bun decat Radoi si nu cred ca ar astepta bani foarte multi. Intrebarea care se pune este daca Petrescu sau Olaroiu isi doresc echipa nationala. Eu cred ca mai degraba nu. Mai ramane Gica Hagi, dar nici cu el nu ar trebui sa ne asteptam la rezultate spectaculoase, ca nu prea are cu cine.

stefan..
stefan..  •  10 Iunie 2021, 05:58

Dan Petrescu si Olaroiu isi pot gasi usor angajamente, au un trecut respectabil, ca antrenor. Pentru Hagi e mai greu. Are o varsta la care a târziu sa se apuce de antrenorat. Sunt destule etape de parcurs.

dobrin
dobrin  •  10 Iunie 2021, 01:50

Are dreptate Iordanescu. O fi Hagi foarte slab, dar pe langa Radoi e meserias :)))

polistul68
polistul68  •  09 Iunie 2021, 23:18

IL inteleg pe Iordanescu, jucatorii astia l-au ridicat...dar sa ne uitam la ce pretentii au acest antrenori, si apoi, sa ne gandim ca la nationala e important sa lucrezi in echipa, si cei enumerati mai sus nu exceleaza aici..nu sunt nici pe departe fan Burleanu, ba din contra...nu imi place de Radoi, nu imi plac alegerile lui...dar meseria de selectionar, e aparte, nu e chiar cea mai comoda...

Comentează