FOTBAL  »  Superliga  »  ANIVERSARE CORNEL DINU

Aniversare cu fast » Cum a petrecut Cornel Dinu ziua în care a împlinit 70 de ani: invitați de marcă și un discurs emoționant

FOTO: Gazeta Sporturilor +2   FOTO
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 03 august 2018 17:44

Cornel Dinu și-a sărbătorit ziua de naștere joi, în prezența a aproximativ 50 de apropiați, într-un restaurant din zona Dorobanți. 

Cornel Dinu a împlinit 70 de ani ieri, prilej de sărbătoare pentru gloria lui Dinamo. Fostul mare jucător și antrenor al "câinilor" și-a invitat familia și cei mai apropiați prieteni la restaurantul "Trafalgar" din zona Dorobanți.

Printre invitați s-au numărat actualii conducători ai clubului din Ștefan cel Mare, directorul general Ionel Dănciulescu, secretarul general Bogdan Bălănescu, antrenorul Florin Bratu și ofițerul de presă Ionel Culina. Trecutul clubului a fost reprezentat de nume precum Costel Orac sau Marin Dragnea.

Mister a ținut și un discurs emoționant dedicat celor prezenți și a cerut un rând de aplauze pentru nașa sa de cununie, Stela, soția marelui Fănuș Neagu, ajunsă la vârsta de 84 de ani.

Mister s-a jucat în permanență cu nepoata sa, micuța Natalia, în vârstă de 6 ani, care n-a avut stare niciun moment.


Cu ocazia interviului aniversar oferit Gazetei, Mister a imortalizat momentul alături de fiul său, Cornel, 30 de ani, și de nepoțică, Natalia, 6 ani // FOTO: GSP

CITEȘTE ȘI:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
alexpescaru
alexpescaru  •  04 August 2018, 10:32
Postat de rocky2 pe 03 August 2018, 20:21

Minte cumva ca e cumatru cu interlopul Nicu Gheara? Si prieten cu puscariasul Adrian Nastase, as adauga eu! Persoanele cu care te insotesti, spun multe despre cine esti!

Aaaa ! Dacă era prieten cu pușcăriașul Gigi sau cu pușcăriașul MM era bine... Fiecare își alege prietenii după compatibilitate ! Cu Adrian Năstase, Cornel Dinu poate discuta la nivelul lui. Cu Gigi sau Mița, doar pot face schimb de invective și trivialități...

alexpescaru
alexpescaru  •  04 August 2018, 10:28
Postat de Adrian Popescu pe 03 August 2018, 18:46

Este cumatru cu Gheara si finul lui Fănus...asta spune totul despre un Nae Catavencu al fotbalului romanesc

Iar postarea ta spune totul despre tine și caracterul tău... mic, invidios, mincinos, cârtitor.

1742401565799276
Gaby A Gator  •  04 August 2018, 00:52
Postat de rocky2 pe 03 August 2018, 20:21

Minte cumva ca e cumatru cu interlopul Nicu Gheara? Si prieten cu puscariasul Adrian Nastase, as adauga eu! Persoanele cu care te insotesti, spun multe despre cine esti!

Gigist bălos esti preaprost ca sa-ti raspund! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează