FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCU CRAIOVA

VIDEO Primarul din Sf. Gheorghe, nemilos față de scandările xenofobe de la Sepsi - FCU Craiova: „În sfârșit!”

Antal Arpad, primarul orașului Sfântu Gheorghe, l-a felicitat pe Andrei Chivulete pentru decizia de a opri meciul dintre Sepsi și FCU Craiova în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor olteni.
Antal Arpad, primarul orașului Sfântu Gheorghe, l-a felicitat pe Andrei Chivulete pentru decizia de a opri meciul dintre Sepsi și FCU Craiova în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor olteni.

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 ianuarie 2023 22:56 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2023 08:57

Antal Arpad (47 de ani), primarul orașului Sfântu Gheorghe, l-a felicitat pe arbitrul Andrei Chivulete pentru decizia de a opri meciul dintre Sepsi și FCU Craiova în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor olteni. 

Antal Arpad, primar în Sfântu Gheorghe din 2008, nu concepe alt rezultat decât o victorie la „masa verde” a lui Sepsi.

Primarul din Sfântu Gheorghe, categoric după scandalul de xenofobie de la Sepsi - FCU Craiova 

„Modul în care suporterii extremiști își bat joc de fotbal și de sport prin comportamentul lor de ură necalificată față de maghiari este intolerabil și inacceptabil. 

Totuși, astăzi, pentru prima dată, s-a luat în sfârșit decizia corectă, care cred că este o decizie foarte importantă și bună: arbitrul a oprit meciul din cauza manifestărilor antimaghiare. 

Problema va fi evaluată în continuare de către Comisia de Disciplină a Federației, pe baza raportului arbitrului. Rezultatul ar trebui să fie 3-0 în favoarea noastră!”, a scris Antal Arpad pe contul personal de Facebook. 

Mesajul primarului din Sfântu Gheorghe a fost însoțit de un clip video în care galeria lui FCU Craiova continuă scandările xenofobe, în ciuda avertismentului primit din partea crainicului stadionului. 

Antal Arpad, în vârstă de 47 de ani, este primarul orașului Sfântul Gheorghe din anul 2008. Membru al partidului UDMR, a fost în prealabil deputat în Parlamentul României, între 2004 și 2008.

Citește și alte știri despre scandalul de xenofobie de la Sepsi - Farul: 

FOTO Cum vrea FCU Craiova să scape de 0-3 la „masa verde” + Detaliul din regulament care contrazice teoria oltenilor

FCU Craiova contraatacă: „De ce nu a evacuat galeria înainte să oprească meciul? Avem probe!” + „Când se strigă «M**e la olteni!» nu e rasism?”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (73)
smart46
smart46  •  30 Ianuarie 2023, 17:20

Csikszereda s-a impus în Finala Cupei Elitelor U19, 1-0 cu Sepsi OSK, prin golul marcat de El Sawy în minutul 20. La final, fotbaliștii celor două formații au fredonat imnul Ținutul Secuiesc și au fluturat drapelul regiunii. Peste 300 de fani ai lui Csikszereda și Sepsi au asistat la finala Cupei Elitelor U19, pe arena din Giulești. La final, aceștia s-au unit și au intonat imnul Ținutului Secuiesc. Fotbaliștii și oamenii din staff-urile celor două formații s-au aliniat în fața galeriei și au cântat la rândul lor, în timp ce fluturau un stag al Ținutului Secuiesc. -Sursa You Tube!-https://www.youtube.com/watch?v=fJkGLB5BYgk

Siculus50
Siculus50  •  30 Ianuarie 2023, 15:27
Postat de ccristian0 pe 30 Ianuarie 2023, 12:19

Nu este obligatoriu prin Constitutie, ci bunul simt te obliga sa inveti limba statului in care traiesti! Dar probabil nu stii ce este acela, bun simt, educatia primita acasa a fost doar despre cum trebuie sa ii urasti pe romani!

Bunul simti te obliga sa ni fii rasist !

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  30 Ianuarie 2023, 14:26
Postat de planetfun pe 30 Ianuarie 2023, 11:52

Ok, precedentul exista, la urmatoarele scandari ria,ria, sper ca arbitrul sa se sesizeze, ori echipele sa iasa de pe teren. S-au gasit ei sa fie model de toleranta.

Comisoa de Discriminare e condusa de unguri, Ministerul Sportului de unguri. Cred ca iti imaginezi imposibilul.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează