FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali și-a pierdut rapid răbdarea! Îl scoate în decor după doar o lună la FCSB

Articol de , , - Publicat sambata, 20 februarie 2021 08:00 / Actualizat sambata, 20 februarie 2021 11:14

Ante Vukusic, care a bifat doar 3 apariții și numai 82 de minute în tricoul FCSB, a fost trecut pe lista neagră de Becali și dacă nu va mai fi lăsat să joace până la finalul sezonului, ar intra direct în Top 10 cele mai rapide plecări ale jucătorilor străini în era „Gigi patron”.

  • FCSB și Chindia se vor înfrunta astăzi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport.

La mai puțin de o lună de când a fost adus, Vukusic e pe punctul de a fi scos în decor de la FCSB. Gigi Becali s-a săturat de atacantul croat, care a fost folosit foarte puțin în această lună și le-ar fi transmis celor de la echipă că nu vrea să-l mai vadă pe teren de aici înainte.

Ante Vukusic, pe lista neagră a lui Gigi Becali la FCSB

Dacă supărarea patronului nu va trece și lui Vukusic nu i se va mai da posibilitatea de a mai evolua, croatul ar deveni unul dintre fotbaliștii care au bifat printre cele mai puține minute, după care au fost îndepărtați de Becali.

El a jucat până acum în 3 partide: 13 minute cu Dinamo, la victoria din campionat, a doua repriză cu Clinceni, 0-1, și alte 24 de minute cu Dinamo, în meciul din Cupa României, în care FCSB a fost eliminată.

1e numărul străinilor pe care FCSB i-a avut între cei 20 de jucători care s-au aflat pe foaia de meci la ultima etapă, în care trupa lui Petrea a pierdut, scor 0-1, e vorba despre muntenegreanul Risto Radunovici

Un total de 82 de minute, nici măcar cât un meci întreg. Totuși, chiar dacă ar intra în Top 10 all-time cele mai rapide dispariții de la FCSB, ar fi departe de alte nume care nici măcar n-au apucat să debuteze în tricoul roș-albastru în scurta lor perioadă petrecută la clubul lui Becali.

Primul astfel de fotbalist a fost Dino Eze. În 2008, el a fost adus de la Gloria Buzău, a mers în cantonament, după care s-a renunțat la el. A urmat Gora Tall. Adus de cuplul Stoichiță-Panduru în februarie 2010, stoperul din Senegal n-a apărut nici măcar un minut în echipă, după care, la finalul sezonului, după 4 luni, a revenit în Cipru. Alți doi jucători, ambii europeni, au fost și ei doar în trecere, fără să și joace: bulgarul Todorov și portarul macedonean Bogatinov.

Gigi Becali și-a pierdut rapid răbdarea! Îl scoate în decor după doar o lună la FCSB
Ante Vukusic a bifat numai 82 de minute în tricoul FCSB până să intre pe lista neagră a lui Gigi Becali

În schimb, există doar doi jucători care au jucat mai puțin decât Vukusici, după care au fost dați deoparte. Fundașul stânga Tininho a evoluat doar 5 minute în 2009, înainte de a pleca, iar spaniolul Abel Moreno a fost folosit 72 de minute, cu 10 mai puțin decât are până acum în CV vârful croat.

20 de minutejucase Vukusici în ultimele 3 luni, înainte de momentul în care a semnat cu FCSB

450.000 de euroe cota pe care o are Vukusici pe transfermarkt, cu numai 100.000 de euro peste valoarea lui Buziuc, care are doar 3 goluri marcate în ultimul an, în care a bifat 35 de meciuri pentru Clinceni și FCSB

Mihai Stoica îi ia apărarea lui Vukusic

Cel care l-a propus pe Vukusici pentru a fi adus la echipă, Mihai Stoica, a explicat de ce croatul nu trebuia forțat imediat să joace și de ce nu merită judecat după prestațiile de până acum în tricoul roș-albastru. „Vukusici nu s-a antrenat două luni și jumătate deloc, înainte să vină la noi. El a fost golgeterul campionatului sloven, apoi au fost niște probleme între el și conducere. A fost lăsat liber în ultima clipă, n-a jucat, a venit total nepregătit. Ca de obicei, cineva n-a avut răbdare cu Vukusici, dar astea se întâmplă și în campionatele puternice, uite cum Dennis Man a intrat la Parma imediat după transfer, nici nu se antrenase cu echipa", a declarat MM la DigiSport. 

Vukusici a marcat în sezonul 2019-2020 nu mai puțin de 24 de goluri pentru Olimpija Ljubljana, fiind principalul marcator al campionatului din Slovenia. 

  • Cum arată cel mai bun „11” al străinilor care au jucat la FCSB: Hamutovski - Golanski, Varela, Szukala, Brandan - Hamroun, Tiago Gomes, Mendoza - Kapetanos, Thereau, Piovaccari

Cele mai rapide plecări all-time, ale străinilor, de la FCSB:

Dispăruți după ZERO MINUTE jucate:

AnJucătorȚară
2008Dino EzeNigeria
2010Gora TallSenegal
2010TodorovBulgaria
2014BogatinovMacedonia

Dați afară după ce au jucat între 1 și 100 de MINUTE:

AnJucătorMinuteȚară
2009Tininho5Portugalia
2009Abel Moreno72Spania
2005Boris Keca89Bosnia

Dați afară după ce au jucat între 100 și 200 de MINUTE:

AnJucătorMinuteȚară
2019Tsoumou145Congo/Germania
2009Pedriel167Bolivia
2011Machado171Brazilia

Dați afară după ce au jucat între 200 și 350 de MINUTE:

AnJucătorMinuteȚară
2019Gikiewicz206Polonia
2019Salomao212Portugalia
2009Bibishkov295Bulgaria
2018Zlatinski306Bulgaria
2016Gebhart325Germania
2017Artur Jorge336Portugalia
2019Chorbadzhiyski344Bulgaria

VIDEO Totul despre FCSB - Chindia:

Citește mai multe știri despre FCSB:

Interzis de Gigi! Becali a dat ordin și l-a scos din echipă: „Să nu mai joace!”

Giovanni Becali confirmă interesul lui Galatasaray pentru Moruțan: „E adevărat! Ăsta e planul lor”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
cornelcc
cornelcc  •  20 Februarie 2021, 15:06

Si? Daca ii aduce si ii da afara imediat, fara sa joace sau cu foarte putine minute, inseamna ca este numai vina lui, ca s-a lasat pacalit de catre cei ce i-au propus sau chiar el, patronul, nu a ales bine. De obicei a pierdut bani pe astfel de transferuri, jucatorii si-au luat salariile fara sa joace si au plecat liberi. Toti au fost si sunt no-name inainte si dupa ce au trecut pe la Steaua. Daca tot va credeti jurnalisti, voi, cei 3, scrieti un articol documentat despre datoriile echipelor din Liga 1, a tuturor echipelor, fara exceptie. Atat catre stat cat si catre entitati private, furnizori, fosti si actuali angajati, etc. Cu date scadente, cu posibile sanctiuni sportive/economice, etc. Fara partinire, comentarii, interpretari si scenarii. Tot sub forma de tabel, cu “impricinatul”, cui si cat datoreaza, date scadente. Simplu. Dar fac pariu ca asa ceva nu o apara niciodata, din motive .... multiple, sa zicem.

zagna
zagna  •  20 Februarie 2021, 14:45

Becali, un om rau, care este dominat de rautate, nu poate fi si bun crestin. Crestinitatea, ortodoxia pomoveaza dragostea fata de om, nu ura ! Daca nu esti rau cu acest om, Ante Vukusic, da-i o sansa sa munceasca, sa castige un ban, de-asta l-ai adus la echipa ! Esti constient ca gresind, Dumnezeu te pedepseste de fiecare data. Nu mai gresi, din nou !

valentindragobete
valentindragobete  •  20 Februarie 2021, 14:37
Postat de steaua1986. pe 20 Februarie 2021, 13:19

Destul de rau, tot prost ai ramas.

Voi nu sunteti decat niște cazarma-roci care in mintea voastra mica si lipsită de neuroni credeți ca daca nu-l înjuri pe jiji nu poți fii,ca nu se poate altfel, decat gigist! Părere rezultata din fasolea cazărmii, sigur ar fi multe de spus in ce va privește, meritati din plin, dar vin instelatii si te dileste. Satisfacția o sa fie maxima cand o sa tot Jucați in diviziile B si/sau C pentru ca pentru liga 1 n-aveti permis, hi-hi-hi !!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează