FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ante Vukusic, compătimit în presa din Slovenia: „Trăiește un infern la Steaua! Greșeala vieții lui”

Ante Vukusic, la FCSB +49   FOTO
Ante Vukusic, la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2021 20:58 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 21:18

Ante Vukusic (29 de ani) nu a început cu dreptul aventura la FCSB. Ieșit rapid din grațiile finanțatorului Gigi Becali (62), atacantul croat joacă puțin și rar pentru roș-albaștri.

Situația lui Vukusic nu a trecut neobservată în Slovenia, țara în care croatul a evoluat înainte să ajungă la FCSB. Golgheter în Prva Liga în sezonul 2019/2020, cu 26 de goluri pentru Olimpija Ljubljana, Vukusic este compătimit de jurnaliștii sloveni.

„Vukusic trăiește un infern la București”

„Să spui că Ante Vukusic a făcut greșeala vieții sale când a plecat de la Olimpija și a semnat cu Steaua nu ar fi departe de adevăr. Vukusic abia a ajuns la București, unde trăiește deja un infern”, au scris cei de la Ekipa24.

Jurnaliștii sloveni au amintit de declarațiile lui Marcel Pușcaș, care nu vede cu ochi buni aducerea lui Vukusic la FCSB: „Cine i l-a recomandat lui Gigi pe Vukusic? Cine i l-a propus? Gigi e cel care plătește... Acel scouter l-a văzut pe viu? Cine îl păcălește pe Gigi Becali? Sau se păcălește singur? Trebuie să facă ordine! Nu-i pasă de bani? Are patru gherle într-un an: Vukusic, Buș, Buziuc și Petre. Sunt sute de mii de euro aruncate. Nu are ce face cu banii?”.

Pușcaș a primit replica din partea lui Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, cel care a insistat pentru transferul croatului: „Pe Vukusic l-a recomandat ăla care i-a mai recomandat pe Zenga, Protasov, Petre Marin, Ghionea, Nicoliță, Boștină, Dică, Iacob, Thereau, Varela, Chipciu, Rusescu, Keșeru, Planic, Olaru. Printre alții. Ăla cu care, prin club, s-a ajuns de vreo 6 ori prin primăvară”.

450.000 eurovalorează Ante Vukusic, potrivit Transfermarkt.com

97 de minutea adunat Vukusic în tricoul lui FCSB, în 4 partide: 15 minute în Dinamo - FCSB 0-1, 45 de minute în FCSB - Clinceni 0-1, 25 de minute în Dinamo - FCSB 1-0 și 12 minute în FCSB - Chindia 1-0

VIDEO. Ilie Stan a vorbit despre plecarea de la FCSB: „Gigi Becali nu m-a sprijinit!”

Mai multe știri despre FCSB:

Dosar penal pentru Florinel Coman! Fără permis, vedeta lui FCSB a gonit pe autostradă cu 165 km/h » Reacția lui Gigi Becali

Gigi Becali, declarații scandaloase în „cazul Florinel Coman” » Cum vrea să-l scape de dosar penal: „Merg la judecător și îi spun asta”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
aci_dutzu
aci_dutzu  •  23 Februarie 2021, 04:29
Postat de ripensistu pe 22 Februarie 2021, 23:43

Cosmarul Romaniei este fecesebeaua.

Cosmarul Romaniei este clona sovietoidă cska

aci_dutzu
aci_dutzu  •  23 Februarie 2021, 04:28

Ați citit voi în slovenă?

digei
digei  •  23 Februarie 2021, 02:40

Lasa ca asa-i trebuie. Daca i-a tepuit pe cei de la Sepsi acum sa suporte tratamentul lui Becali.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează