FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE

Corespondență din Turcia Toni Petrea, după testul reușit din Antalya: „Nu mă interesează rezultatele, vreau să văd atitudine!”

Anton Petrea (47 de ani), antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, a tras concluziile după primul test susținut în cantonamentul din Antalya, victoria cu 2-1 împotriva elvețienilor de la Aarau. +10   FOTO
Anton Petrea (47 de ani), antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, a tras concluziile după primul test susținut în cantonamentul din Antalya, victoria cu 2-1 împotriva elvețienilor de la Aarau.

Articol de , - Publicat luni, 09 ianuarie 2023 03:07 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2023 08:54

Anton Petrea (47 de ani), antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, a tras concluziile după primul test susținut în cantonamentul din Antalya, victoria cu 2-1 împotriva elvețienilor de la Aarau. 

Fostul star al lui Real Madrid a fost ultras la Polivalentă! » Dat pe spate de rapidiști: „Am văzut multe la viața mea, dar nu se compară!”
Rapid
Fostul star al lui Real Madrid a fost ultras la Polivalentă! » Dat pe spate de rapidiști: „Am văzut multe la viața mea, dar nu se compară!”

VIDEO. Toni Petrea, după victoria Chindiei: „Mă interesează să văd atitudine”

- Domnule Petrea, ce reprezintă acest 2-1, pe început de an? 
- Suntem în perioada de pregătire, de acumulare. Avem doar trei zile de antrenamente efectuate, nu mă interesează rezultatele. Mă interesează să îi văd la lucru pe toți jucătorii. De asta am și folosit două echipe diferite, iar pe final am trimis și câțiva copii. Vreau să văd atitudinea, modul în care punem în practică antrenamentele. 

- Vor urma zile senine și în campionat, dar și din punct de vedere financiar? 
- Noi ne concentrăm la partea sportivă, la pregătire. Trebuie să pregătim foarte bine partea de sezon rămasă. Se vor rezolva cu siguranță toate problemele, noi trebuie să ne facem treaba. 

- Ce va urma în primăvară? Probabil adversarele v-au luat frica, deja vă cunosc stilul... 
- Cu siguranță va fi o luptă foarte strânsă. Sunt echipe cu loturi bune, toți vor dori să scape din zona retrogradării. Fiecare punct va fi important până la începerea play-out-ului. Sper să putem duce ritmul și să rămânem la fel de concentrați. Fără discuție, obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare. Bineînțeles, dacă reușim să ne clasăm cât mai sus, va fi bine pentru noi. 

- V-ați luptat la titlu anul trecut. Pe cine vedeți impunându-se acum? 
- La fel ca în partea inferioară, unde văd o luptă strânsă, așa văd și în partea superioară. Va fi o luptă interesantă, poate chiar mai interesantă decât în trecut. Văd echipe interesante, FCSB și-a revenit, Rapid, Farul.

Sunt multe lucruri pe care le-am învățat din experiența de la FCSB. Nu poți spune că înveți un singur lucru, sunt mai multe. Chiar nu îmi vine doar unul în minte. Am învățat multe, le mulțumesc pentru perioada petrecută acolo. Nici vorbă să le port pică. Acum alcătuiesc o echipă bună, au șansa lor.

- Toni Petrea, antrenor Chindia

Citește și alte știri din cantonamentele formațiilor de Liga 1:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Abia plecat de la FCSB, fotbalistul explică: „Acolo a fost problema. De aceea s-a ajuns aici”

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA UTA a învins o fostă campioană a Germaniei în primul amical din Antalya » Rivalii de la FCSB au asistat la meci

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  09 Ianuarie 2023, 12:13

Respect, Toni Piatra! Un antrenor inteligent care a stiut cand sa se retraga din mocirla.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează