FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CRAIOVA, VINERI, ORA 21:00, LIVEVIDEO PE ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Antonie Solomon: "Îi vom concesiona stadionul lui Mititelu pe 30 de ani, pentru doar 1 euro pe lună"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2009 00:00

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, crede că Universitatea nu va fi retrogradată şi spune că instituţia pe care o conduce va susţine financiar clubul:

"Este o exagerare, sînt convins că Universitatea Craiova nu va fi retrogradată. Această echipă reprezintă sarea şi piperul în campionatul nostru, altfel slab. Primăria Craiova este dispusă să susţină clubul în continuare, nu îl ascultaţi pe Adrian Mititelu că va muta echipa la Caracal sau mai ştiu eu unde. Îi vom da stadionul în concesiune pe o perioadă de 30 de ani pentru suma de doar 1 euro pe lună.

Craiova a avut trei branduri în istorie: uzinele Electroputere, Tudor Gheorghe şi Universitatea. Uzina s-a dus, Tudor Gheorghe a rămas, iar Universitatea revine. Pentru asta o vom susţine, indiferent ce spune Mititelu", a spus Antonie Solomon la GSPTV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
 •  12 Decembrie 2009, 15:59

cum ma 30 de ani . pai atata are de gand mititelu sa mai stea?:O

 •  28 Mai 2009, 13:44

scuteste-l si de impozit pe cladiri, ca ala-i baiul! pana acum cu cat l-a concesionat? nu cumva tot gratis? dar impozitul pe cladiri e 250.000 euro anual. Un salariu d ejucator d etop pt campionatul nostru. Ce daca ii dai sadionul dar il impozitezi de-l rupi? daca nu l-ar concesiona Stiinta cine ar plati impozitul pe stadionul ala?

 •  27 Mai 2009, 21:00

Vin alegerile si iar trece asta la mancat......................praz alterat

Vezi toate comentariile (16)
Comentează