FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Antonio Conceicao, după ofertele neconcretizate de la FCSB și Dinamo: „Antrenorii poate refuză din lipsă de stabilitate. Şi chiar de autoritate”

Antonio Conceicao
Antonio Conceicao

Articol de GSP - Publicat luni, 12 august 2019 23:36

Antrenorul Antonio Conceicao a vorbit despre situația din fotbalul românesc, în care a avut ocazia de a reveni, având oferte de la FCSB și Dinamo, care însă nu s-au concretizat, după negocieri.

„E trist pentru fotbalul românesc, să ştiţi [că Dinamo și FCSB sunt în situații dificile]. Fotbalul din România are nevoie de echipe puternice şi de un campionat foarte competitiv. 

Nu sunt nici trist, nici dezamăgit. Îmi place foarte mult fotbalul românesc şi atât Dinamo, cât şi Steaua sunt echipe cu multă tradiţie în spate, atât în România, cât şi în fotbalul european. Antrenorii poate refuză din lipsă de stabilitate. Şi chiar de autoritate.

Este posibil ca Dinamo și FCSB să se mai implice în lupta la titlul sezonul acesta, dar în acest moment este foarte greu. Niciuna dintre echipe nu lasă impresia că ar putea intra în această cursă”, a spus Conceicao pentru TV Telekom Sport.

La Dinamo cel mai probabil va fi anunțat oficial mâine Dusan Uhrin Jr, iar FCSB încă își caută antrenor, momentan interimatul fiind asigurat de Vergil Andronache.

VEZI ȘI:

Eugen Neagoe n-a scăpat de emoții: „Trebuie să mă operez, am aceeași problemă ca Țucudean”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează