FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Eugen Neagoe n-a scăpat de emoții: „Trebuie să mă operez, am aceeași problemă ca Țucudean”

Articol de GSP - Publicat luni, 12 august 2019 19:24

Eugen Neagoe (51 de ani) nu va mai continua la Dinamo, problemele de sănătate, dar și rezultatele slabe ale echipei de până acum împiedicându-l să-și mai desfășoare activitatea la alb-roșii.  

Mai mult, Neagoe ar avea probleme asemănătoare celor cu care s-a confruntat și George Țucudean, atacantul de 28 de ani de la CFR Cluj. 

Golgeterul ultimelor două sezoane a suferit două intervenții minim invazive la inimă din cauza faptului că suferă de sindromul Wolff-Parkinson-White, care dă palpitații și un ritm neregulat al inimii.  

„Am fost în această dimineață la un nou control, pentru că sunt ceva probleme. De fapt, mi s-a spus că am aceeași problemă ca George Țucudean și trebuie să mă operez și eu. O să fac intervenția cât mai repede. Așa că revenirea mea la fotbal se prelungește puțin. Sunt acasă, mă simt bine, dar trebuie să mă îngrijesc serios de sănătatea mea! Nu știu exact ce decizie va lua Dinamo”, a mărturisit Neagoe, potrivit săptămânalului Fanatik

Pe 21 iulie, în timpul meciului Dinamo - CS Universitatea Craiova 0-2, tehnicianului i s-a făcut rău în prima repriză a partidei. A fost resuscitat și transportat la spital, unde i s-a montat un defibrilator, dispozitiv medical pe care-l va purta pentru tot restul vieții.

Vezi și: 

Dario Bonetti, salvator sau păcăleală? Principalele borne ale celui chemat să-i redreseze pe „câini”: CV modest, două trofee, scandaluri + Capitolul la care concurează cu Ionuț Chirilă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close