FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Antrenamente pe BLAT în Liga 1! Deși e interzis în stare de urgență, mai multe echipe au reluat pregătirile » Doar FCSB plătește!

CFR, Craiova și alte formații din primele două ligi fac antrenamente de mai mult de o lună, doar că nu există dovezi, ca la FCSB.
CFR, Craiova și alte formații din primele două ligi fac antrenamente de mai mult de o lună, doar că nu există dovezi, ca la FCSB.

Articol de , , - Publicat vineri, 01 mai 2020 22:41

CFR, Craiova și alte formații din primele două ligi fac antrenamente de mai mult de o lună, doar că nu există dovezi, ca la FCSB.

FCSB nu e singurul club din România care programează antrenamente pe teren, în baza sportivă, doar că echipa lui Becali e singura fotografiată și din cauza asta e investigată de Poliție.

Sursele Gazetei descriu existența unui program asemănător la aproape toate echipele din Liga 1, o fentare a regulilor, pe care ceilalți doar au ascuns-o mai bine. Craiova și CFR, rivalele pentru titlu, sunt mai discrete, dar și ele se pregătesc de mai mult de o lună pe teren, în aer liber! Campioana se antrenează chiar din martie, adică aproape fără pauză!

FCSB sfidează ordonanțele militare! Poliția s-a autosesizat » Ce riscă roș-albaștrii + reacția lui Becali: „Le-am spus să facem totul ca la carte”

FCSB, singura prinsă

Aparenta legalitate a altor cluburi ascunde o realitate ca în poza cu fecesebiștii pe teren. Imaginea apărută în presă arăta jucătorii lui Vintilă împreună, pe același teren, ca la un antrenament normal. Ulterior, FCSB a prezentat alte fotografii și filmări, în care jucătorii apar antrenându-se în grupuri mici, pe terenuri diferite, păstrând distanțe între ei.

Situația de la FCSB nu e diferită de cea a altor cluburi, doar că pe oamenii lui Gigi i-a și prins cineva, după ce patronul anunțase la TV că jucătorii lui se pregăteau pe terenurile din Berceni.

Dan Petrescu, surprins, deși CFR se antrenează

Petrescu a mimat uimirea când a văzut fotografia cu fotbaliștii lui Becali: "Am rămas șocat! Nu știam că avem voie să ne pregătim normal!". Dar și jucătorii lui se antrenează! E drept că "principalul" nu participă, sunt doar exerciții pentru pregătirea fizică, pe care le conduce preparatorul Cristian Dragotă.

În Liga 2, Rapid are antrenamente programate luni, miercuri și vineri, în fiecare zi între orele 9:45 și 15:30, ca să ruleze mai multe grupuri de jucători. Pentru ca fotbaliștii să nu fie amendați în timpul deplasării de acasă până la teren, clubul le-a transmis adeverințe care certifică faptul că "munca nu poate fi prestată de acasă". 

Antrenamente pe BLAT în Liga 1! Deși e interzis în stare de urgență, mai multe echipe au reluat pregătirile » Doar FCSB plătește!

70.000 de leipoate fi amenda pentru FCSB, dacă se demonstrează că a fost ideea conducerii. Un jucător ar putea plăti maximum 20.000 de lei dacă a mers la antrenament din proprie inițiativă

15 jucători pe zi la antrenament

Căpitanul Camora a recunoscut că participă la antrenamente: "Merg de trei ori pe săptămână în baza de pregătire". Cum CFR are un lot de 30 de fotbaliști, rezultă că specialistul în pregătirea fizică lucrează cu 10 sau cu 15 oameni pe zi. Cam la fel ca FCSB, pentru că în imaginea din cantonamentul din Berceni apăreau 14 jucători. La fel ca ardelenii au procedat în toată perioada aceasta și oltenii, s-au antrenat și ei în ture ca să nu piardă toată forma fizică. Între timp, alte cluburi nu și-au dus jucătorii pe teren deloc. Dinamo, care e la 3 puncte de primul loc retrogradabil, își va scoate fotbaliștii din case doar când va deveni legal 100%.

"Ar fi caz penal!"

Cei de la Hermannstadt susțin că fotbaliștii lor nu s-au mișcat deocamdată din casă. Motivul? Clubul a decis suspendarea contractelor pe perioada stării de urgență. "De aceea noi nu ne putem permite să-i chemăm pe rând la pregătiri, cum fac alții. Antrenament înseamnă muncă și contravine legii", a precizat președintele Iuliu Mureșan. Oficialul sibian spune că el nu vrea să riște, așa cum a făcut FCSB, care a convocat jucătorii la baza din Berceni: "Am răspunde penal. Până la ridicarea stării de urgență, pe 16 mai, nu facem nimic. Apoi, dacă se va putea, ne gândim la un cantonament de două săptămâni".

FCSB a încălcat Ordonanțele militare și au pornit antrenamentele la baza din Berceni

Citește mai multe știri despre Liga 1:

EXCLUSIV LPF, noi precizări despre situația din Liga 1 » Când ar putea să ceară despăgubiri deținătorul drepturilor TV: „Lucrurile sunt clare”

CFR Cluj și Craiova vor o schimbare majoră de regulament! Cluburile din Liga 1 sunt de acord, iar LPF a trimis o înștiințare către FRF

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (42)
drughi009
drughi009  •  02 Mai 2020, 10:59

asa fac mereu blatisti de la cfr totul pe ascuns si mai au si tupeu *** si mimeaza corectitudine dar ei sant sinonimi cu blaturi arbitrii ,nenorociri totul in subsoluri ca ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

189254898748309
Claude SH  •  02 Mai 2020, 09:28

Ce dreptate au acești ziariști!!! Tocmai l-am văzut pe Păun de la CFR antrenând-se singur acasă la Craiova. Probabil și Djokovici din Olanda, la fel. Nu mai zic de Omrani, regele sticlelor de vin din București. Camorra care se antrenează în curtea casei (exista video) Mdaa... antrenamente... dar on-line... doar câteva exemple... pentru a vedea și cititorii cât de mult se pot baza pe ce scrieți voi.

jackryan
jackryan  •  02 Mai 2020, 08:59
Postat de fara_penali_in_fotbal pe 02 Mai 2020, 08:52

Când mai vorbești de Steaua București, să îți faci un update: Liga a 3-a! #RandumProstul

Asta este prostul ala ( ramdoom ) care zicea de steaua ( echipa armatei ) in 96 era societate pe actiuni ??? Iar Paunescu era patrom (la armata)? ..Iar Becali a cumparat actiuni de la Paunescu ..mici nu ma mir ca el zice ca fcsb este steaua ..

Vezi toate comentariile (42)
Comentează