FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Antrenor-surpriză în locul lui Reghe » Vine din Liga 1 și a vorbit cu Becali: "Dacă nu erai căpos, deja antrenai Steaua!"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2016 21:46

Steaua a pierdut cu Astra, scor 0-2, și giurgiuvenii sunt foarte aproape de primul titlu de campioană a României din istorie.

Atmosfera de la Steaua a început să fie tot mai tensionată, asta și din cauza faptului că Becali nu mai are încredere în Reghecampf (Detalii AICI).

Așa cum GSP a anunțat azi, patronul roș-albaștrilor e pregătit să-l aducă în vară pe Edward Iordănescu, tehnicianul Pandurilor, dacă Reghecampf nu-și va îndeplini obiectivele și nu o va duce pe Steaua în Liga Campionilor!

"Dacă nu erai căpos, deja antrenai Steaua!", i-a spus patronul Stelei lui Iordănescu Jr.

Dialogul complet Edi Iordănescu - Gigi Becali și detaliile înțelegerii sunt în Gazeta de marți și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

✓Anunț oficial la Dinamo în privința contractului lui Rednic!
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (232)
767859679993470
Liviu Maxim  •  19 Aprilie 2016, 12:34

Sunte-ti pe zi ce trece mai caraghiosi ...sa nu spun mai penibil ...Dintr-o vorba aruncata de cineva pe undeva ..faceti o mare stire..si o prezentati cat mai pompos cu putinta .Tot timpul dati ocazi la tot felul de pacalici sa arunce cu noroi si sa is verse laturile pe aici.De fapt voi asta si urmariti ...nu sa informati corect cititori-atati cati mai aveti-sa aruncati pe piata tot felul de can-canuti de prost gust si de o veridicitate ..teribil de indoielnica ...

ray51
ray51  •  19 Aprilie 2016, 10:25

Ha-ha-ha ! Sa mori de ras! Măi Gheorghe Becali, ai o impresie foarte buna despre tine. Esti smecher? Participi cumva la emisiunea "iUMOR" ? Nici macar nu simti cata lume jignesti. Da' ce te intereseaza pe tine asta... Tot nu pricepi. ***, iar caracterul sper din toata inima sa nu-l fi transmis copiilor !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

566464460198727
Stan Radu  •  19 Aprilie 2016, 09:16

Edi Iordanescu, la Steaua nu poate exista decat un singur antrenor si ala este Becali....

Vezi toate comentariile (232)
Comentează