FOTBAL  »  Superliga  »  PANICA LA LUBIN / JUSTIN GAFIUC (LUBIN)

Antrenorul Cszezlaw Michniewicz l-a dat afara din antrenament pe lituanianul Alunderis, pentru o intrare dura asupra brazilianului Nunes

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2007 00:00

Apropierea meciurilor cu Steaua creste tensiunea zi de zi si la Lubin. Sosirea multor fotbalisti noi a crescut exponential si lupta pentru a prinde un loc in primul "11", iar asta se simte la fiecare antrenament. Ultima dovada a venit la sedinta de pregatire desfasurata simbata seara. La un joc-scoala in familie, fundasul lituanian Vitas Alunderis a avut un atac criminal asupra lui Andre Nunes, care evolua in formatia prezumtivilor titulari. Extrem de puternic, balticul a intrat la rupere asupra brazilianului, la un duel unu contra unu, iar sud-americanul s-a prabusit la pamint urlind de durere din cauza loviturii primite la glezna. A fost momentul in care "principalul" Cszeslaw Michniewicz, altfel ponderat si calculat, si-a iesit din fire si, pe un ton ridicat, l-a facut pe Alunderis sa paraseasca de urgenta antrenamentul. Lituanianul s-a conformat si, dupa doua ture de alergare usoara, a plecat la vestiare.



In acest timp, cu miuta oprita, stafful medical al lui Zaglebie a patruns pe gazon si, timp de circa 20 de minute, a lucrat la piciorul lui Nunes. Brazilianul s-a ridicat in cele din urma, dar, schiopatind, a terminat antrenamentul doar pentru ca a strins tare din dinti. Statutul lui a devenit incert din cauza contuziei de la piciorul drept!



"Nu joaca fanii"
Antrenorii lui Zaglebie au auzit simbata dimineata despre evenimentele cu suporterii de la intilnirea Steaua - Charleroi. "E neplacut ca astfel de lucruri se intimpla tot mai mult in lume, dar nu cred ca pentru noi e vreun avantaj faptul ca suporterii Stelei sint foarte nervosi. Nu decid ei meciurile pe teren, asa ca va conta pina la urma doar ceea ce vor realiza jucatorii", a spus antrenorul Czeslaw Michniewicz. Glumind, secundul Rafal Ulatowski a adaugat: "N-ar fi rau sa vina multi la Lubin si sa sara pe gazon si la noi. Asa, am cistiga turul cu 3-0!".

Au exersat cornerele
Stafful lui Zaglebie lucreaza foarte mult in finalurile antrenamentelor cu loviturile de la colt. Fundasul central Stasiak si virful Wlodarczyk sint elementele centrale ale unor scheme prin care polonezii vor sa-i surprinda pe elevii lui Hagi. Redutabil la finalizare este, cu precadere, aparatorul lui Zaglebie, inalt, mobil si experimentat, foarte greu de tinut in chingi atunci cind urca in careul advers.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează