FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Antrenorul din Liga 1 care se felicită că a refuzat-o pe Dinamo: „Acum eram la pândă, la căprioare”

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iunie 2020 20:46

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, se felicită că a refuzat oferta primită de la Dinamo în startul sezonului. 

Viorel Moldovan a fost în negocieri avansate cu cei de la Dinamo, imediat după episodul nefast în care lui Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe banca tehnică la meciul cu CS Universitatea Craiova. Tehnicianul Chindiei a comentat cu umor decizia luată.

Viorel Moldovan: „M-am schimbat pe ultima sută de metri. Dacă voiam, ajungeam”

„Am fost foarte aproape să ajung la Dinamo. Într-adevăr, poate acum eram la pândă, la căprioare, dacă mă duceam la Dinamo. Nu știu ce ar fi fost. Poate reușeam, poate nu, nu pot să știu. Nu am niciun regret. Trebuia să îmi duc munca la bun sfârșit aici, la Chindia. M-am schimbat pe ultima sută de metri, dacă voiam, ajungeam. Erau multe lucuri pe repede înainte și nu îmi plac lucrurile astea. Eram sub contract cu Chindia, nu era etic și moral să plec și să las echipa, să pun în dificultate președintele, oamenii care s-au bazat pe mine”; a declarat Viorel Moldovan la TV Telekom Sport. 

VIDEO / Viorel Moldovan despre izolare și epidemia de coronavirus

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Omul care pleacă sâmbătă de la Dinamo iese la atac: „Nu poți să le dai jucătorilor 1% din salariu și tu, conducătorul, să iei toți banii”

Dinamoviștii duc iubirea pentru club la următorul nivel! Dacă le iese, promit să mute echipa pe Arena Națională

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  09 Iunie 2020, 22:04

in primul rand viorel trebuia cu V si mai departe ,te rugai pentru o .........nu rugati !natarailor ,acum aveti ce modera !

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  09 Iunie 2020, 21:59

care e limbajul jignitor *** ?am spus ,invata sa scrii, ***asta inseamna limbaj vulgar sau jignitor,*** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  09 Iunie 2020, 14:17
Postat de Mihai Buzea pe 09 Iunie 2020, 13:39

Bravo viorel. Azi te rugați si tu pt. O CIORBA!!!

*** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează