FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Antrenorul Stelei a dezvăluit ce a transmis Becali: "O şedinţă surprinzătoare!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 august 2015 20:30

Massimo Pedrazzini, antrenorul din acte al Stelei, a vorbit despre şedinţa pe care echipa a avut-o ieri, unde a venit şi patronul Gigi Becali.

"Patronul a venit şi a făcut o şedinţă surprinzătoare. A lăudat anumite lucruri şi ne-a zis că trebuie să trecem peste aceste momente cu muncă şi concentrare. În acest moment avem la dispoziţie un lot şi cu ăsta vom merge mai departe", a spus Pedrazzini la Dolcesport.

...despre Rădoi - antrenorul: "Mirel a învăţat foarte, foarte repede meseria de antrenor. Eu rămîn alături de Rădoi atîta vreme cît el vrea să rămînă la echipă"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
ortega
ortega  •  24 August 2015, 08:24

Pedrazzini ăsta e mai umil decât *** , mai *** decât Duckacadam , și mai prost decât Luțu ... Cu calitățile astea , el trebuia să fie antrenor , nu doar în acte ... Gheorghe nu-și putea dori un *** decât *** ăsta ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy_2008
andy_2008  •  24 August 2015, 07:19

*** Ghiță sa se uite la Dinamo si sa vadă ce înseamnă sa pui un antrenor adevărat.Radoi e o ***,trb sa si dea demisia.Un antrenor mai prost nu a avut Steaua de când mă știu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wertus
wertus  •  23 August 2015, 22:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează