FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Anunț de ultimă oră! O echipă importantă din Liga 1 și-a găsit finanțator: "Sînt gata să mă implic"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2015 20:42

Omul de afaceri Lucian Rădulescu e gata să se implice financiar la Petrolul. Decizia a luat-o după ce a văzut cît de pătimași sînt fanii ploieșteni. Rădulescu este cel care a dat bani pentru închirierea stadionului pentru ultimele două jocuri.

"Au fost fel de fel de probleme în această săptămînă. Am sperat pînă în ultima clipă că se va rezolva situația. Cei de la SGU îmi reproșau că e un contract cu subterfugii, că eu închiriez și îl dau Petrolului, cu care se află în litigiu.

Era normal ca Petrolul să-și desfășoare activitatea aici, pe stadion, unde eu nu puteam să fac o nuntă sau un botez. Pentru următoarele două etape, Petrolul va juca aici, la Ploiești.

Banii sînt din firmă de la mine. Domnul Savin, primarul Bușteniului, să-mi restituie o chirie dacă pot spune așa pentru o echipă. Dînsul s-a oferit să fie alături de mine în această acțiune.

Cred că mă voi implica la Petrolul. Am avut un gînd să nu mă mai implic, dar după ce am văzut atîta lume în tribună și dorința suporterilor de a rămîne aici, cred că mă voi implica în continuare la Petrolul", a spus Rădulescu pentru Dolce Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
bdgeorge
bdgeorge  •  08 Decembrie 2015, 01:46

mai are niste masini furate de vanzare si vrea sa le dea la fotbalisti ???? din lac in put...asta se intampla la Petrolul daca vine saracul asta..pai de la Chimia Brazi la Petrolul e cum ai sarii di Trabant in BMW (asta ca tot se "pricepe" Lucica la masini :) ) Daca vreti sa aflati mai mult cautati aici : http://www.patraru.ro/2011/08/30/managerul-sportiv-de-la-chimia-brazi-lucian-radulescu-anchetat-pentru-falsuri-grosolane-de-peste-un-milion-de-euro/....asta e bafta Petrolului sa dea numai peste excroci ..

863324633743905
Pop Florian  •  08 Decembrie 2015, 01:46

Domnule Radulescu, credeti in spiritul Petrolul ? Atunci investii bani. Vispesti, a vrut dar nu au putut, concerne petroliere au vrut, dar nu au puut, dv. credeti ca veti putea ? ha ! ha! ha! Va vor manca rechinii, va jur. Pe langa aceasts echipa se invart rechiniinsi partidele ... nu stiu cum sa le numesc. Se va intampla ca la ASESOT. Castiigi ceva,apoi desfiitare. Bagati banii sivetti vedea. Sunt PETROLIST de mic copil, pe acest stadion am crescut, credetima. HAI PETROLUL!!!1924

863324633743905
Pop Florian  •  08 Decembrie 2015, 01:32

Vezi toate comentariile (8)
Comentează