FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB, SÂMBĂTĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Anunț important al lui Becali înaintea meciului cu Viitorul: "Nu ar fi normal ca ei să fie în lot"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 07 septembrie 2017 14:06

FCSB joacă sâmbătă pe terenul Viitorului, echipa de la care a cumpărat trei jucători importanți în această vară - Dragoș Nedelcu, Romario Benzar și Florinel Coman. 

Niciunul nu va fi însă pe teren la meciul cu campioana en-titre, anunțul fiind făcut chiar de Gigi Becali, finanțatorul celei mai titrate echipe din România. 

"Benzar și Nedelcu au jucat ambele meciuri la națională și nu vor fi în lot cu Viitorul, vor fi menajați. La noi nu mai sunt rezerve, sunt toți valoroși. Nici nu ar fi normal să îi bage pe copiii ăia să joace împotriva Viitorului.

Nu am avut nicio discuție, nicio înțelegere, Gică chiar a zis ca jucătorii să-și facă treaba, dar trebuie să joace și ceilalți jucători", a spus Becali, la ProX.

Romario Benzar a fost integralist în partidele cu Armenia (1-0) și Muntenegru (0-1), la fel ca Nedelcu și Florinel Coman în meciurile naționalei U21 cu Bosnia, 3-1, și Elveția, 1-1.

  • Viitorul - FCSB se joacă sâmbătă, de la ora 20:30. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
100002473541087
Danut Ognean  •  07 Septembrie 2017, 20:31

oricum va fi un nou epsod din telenovela blatul in regia marelui hagi si a marelui gigi cu actorii viitorul si fcsb iar fcsb-ul va invinge asa ca jucati doi solist la pariuri

blatistu49
blatistu49  •  07 Septembrie 2017, 18:50

va fiblat cit capra lu BERILA fcsb u nici pe CHIAJNA sa u pe JUVENTUS numai cu escrocherii a putut invinge multa gargara apoi in EUROPA ciume

zizu
zizu  •  07 Septembrie 2017, 17:47
Postat de zizu pe 07 Septembrie 2017, 17:09

pe acest site numai gigistii ***!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează