FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anunțul care îi dă coșmaruri lui Gigi Becali: „FCSB dispare!”

Gigi Becali a pierdut marca Steaua +21   FOTO
Gigi Becali a pierdut marca Steaua

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 17:53 / Actualizat marti, 04 august 2020 18:15

Valeriu Răchită (50 de ani), fost fundaș la Steaua, a vorbit despre disputa dintre Clubul Sportiv al Armatei și Gigi Becali și este de părere că FCSB va avea de suferit în viitor.

Potrivit fostului jucător, echipa patronată de Gigi Becali riscă să dispară dacă CSA Steaua, echipă care acum luptă la baraj pentru a promova în Liga 3, ajunge în prima divizie și are rezultate bune.

„Eu am jucat la Steaua lui Ceaușescu, la Steaua Armatei și la Steaua lui Gigi Becali. Am fost în toate cele trei perioade. Echipa din Liga a 4-a trebuie să își schimbe statutul pentru a putea promova și mă întreb cui i se va da echipa? Până acum s-au investit bani publici în ea. Ce se va întâmpla? O să o dea cadou? O cumpără cineva? Va fi societate pe acțiuni?

Mi-aș dori ca toți cei care au câștigat Cupa Campionilor Europeni să vină lângă această echipă. Se va crea o emulație în jurul echipei, va fi gata și noul stadion, iar asta va duce la dispariția FCSB-ului! Asta e gândirea mea. În 4-5 ani, dacă Steaua Armatei, cum îi spuneți acum, va juca în Liga 1 pe Ghencea și va face performanță, FCSB dispare! Uitați cum e acum la Craiova.

FCSB nu mai are nume, nu mai are marca și nu mai are istoria! Dar e recunoscută de UEFA ca fiind câștigătoarea Cupei Campionilor. Eu am avut dispute cu patronul de acolo, dar spun că, din punct de vedere sportiv, FCSB e continuatoare Stelei! Eu am jucat la cele trei echipe și nu îmi aduc aminte să fi existat o pauză de 3-4 ani și să se fi început totul de la zero”,a declarat Valeriu Răchită la emisiunea „Digi Sport Special”.

VIDEO Becali l-a făcut să renunțe la meserie: „Antrenorii sunt în lojă, eu am făcut un pas în spate.

FOTO. Imagini tari de la stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf

+17 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

LPF programează ultimele două meciuri din play-off! Când se pot juca Astra - Craiova și FCSB - Astra » Miză de 500.000 de euro pentru FCSB!

FCSB e campioana InStat » Formația lui Gigi Becali conduce la 5 din 6 parametri

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close