FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Anunțul lui Ovidiu Burcă, la două luni după plecarea de la Dinamo: „Sunt pregătit”

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 14:18 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 18:50

Liber de contract după despărțirea de Dinamo, Ovidiu Burcă spune că este gata să preia o nouă echipă. Antrenorul e în curs de a obține licența PRO

Tehnicianul de 43 de ani a promovat-o pe Dinamo în Superligă, dar după o serie neagră de rezultate a plecat în noiembrie, fiind înlocuit cu Zeljko Kopic. Acum, antrenorul spune că e gata să revină pe bancă. Preferă în Superligă, dar nu ar refuza nici o formația din Liga 2.

Dinamo l-a sunat pe fostul jucător de la FCSB: „Am o prioritate”
DINAMO
Dinamo l-a sunat pe fostul jucător de la FCSB: „Am o prioritate”

Ovidiu Burcă vrea să revină în antrenorat

„Sunt un antrenor liber de contract care așteaptă oferte. Pentru mine a fost o perioadă scurtă în care am ajuns de la copii și juniori până la nivelul Ligii 1.

Nu e o rușine să mergi să lucrezi la Liga a 2-a. Cel mai important pentru mine este să găsesc un proiect sau un club în care să cred foarte mult, iar cei de acolo să creadă în mine și în mijloacele mele de pregătire. Dacă se poate să fie la Liga 1, cu atât mai bine. 

Eu consider că sunt pregătit. Am văzut nivelul și în toți acești ani mi-am creat o filozofie. Cred că pot implementa lucruri care să poată face diferența la Liga 1. Dar nu e niciun fel de problemă dacă, la un moment dat, voi găsi un parteneriat serios cu un club de Liga 2 cu ambiții mari. Dar nu ascund că mi-aș dori să continui la nivelul primei ligi”, a spus Ovidiu Burcă la Radio Sport Total FM.

Eu am o relație specială cu suporterii lui Dinamo, dar când ajungi după câteva luni ca un întreg stadion să îți ceară demisia, îți dai seama că lucrurile nu sunt tocmai în regulă.  Din partea conducerii am simțit că nu mai aveam încrederea și sprijinul lor total. Și atunci cred că am luat cea mai bună decizie, în primul rând pentru club, pentru că făceam loc unui alt antrenor care să vină cu mai multă energie și încredere, să schimbe puțin starea în care se afla echipa
– Ovidiu Burcă

VIDEO Ovidiu Burcă, despre pasiunea pentru Dinamo: „Mergeam în spatele blocului și loveam mingea acolo, visând să devin fotbalist cândva”

Citește și:

Dinamo și-a prezentat transferul cu numărul 5 din această iarnă » 8 trofee în palmares pentru noua achiziție a „câinilor”
DINAMO
Dinamo și-a prezentat transferul cu numărul 5 din această iarnă » 8 trofee în palmares pentru noua achiziție a „câinilor”
Dinamo, aproape să-și piardă golgheterul » Oferta primită pentru vârful „câinilor”
DINAMO
Dinamo, aproape să-și piardă golgheterul » Oferta primită pentru vârful „câinilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  20 Ianuarie 2024, 22:45

Succes!

Vasi86le
Vasi86le  •  20 Ianuarie 2024, 17:54

Bafta! sper sa promovezi cu o alta echipa, sa capeti experienta si intr-o zi sa castigi titlul cu Dinamo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează