FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo l-a sunat pe fostul jucător de la FCSB: „Am o prioritate”

Alexandru Tudorie, sunat de Dinamo. Foto: Imago
Alexandru Tudorie, sunat de Dinamo. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 12:28 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 13:10

Dinamo a făcut 5 transferuri în această perioadă de mercato, dar trupa lui Zeljko Kopic nu se oprește aici. Postul de atacant este următorul pe care „câinii” vor să-l întărească.

Darko Velkovski, Eddy Gnahore, Domagoj Pavicic, Petru Neagu și Georgi Milanov sunt jucătorii pe care i-a legitimat Dinamo în 2024.

Pancu, impresionat de „arma” Rapidului pentru 2024: „Fantastic fotbalist! Îl văd plecând într-o ligă mult mai puternică”
RAPID
Pancu, impresionat de „arma” Rapidului pentru 2024: „Fantastic fotbalist! Îl văd plecând într-o ligă mult mai puternică”

Goncalo Gregorio, pe picior de plecare de la Dinamo

Presa din Portugalia a anunțat faptul că Maritimo s-a înțeles cu atacantul dinamoviștilor, Goncalo Gregorio, astfel Hakim Abdallah ar rămâne unicul vârf clasic al „câinilor” după plecarea lui Cătălin Țîră. Dinamo s-a orientat către piața din străinătate, dar vârful ar putea fi român. Este vorba despre Alexandru Tudorie (27 de ani), care a recunoscut faptul că a fost sunat de conducerea alb-roșie.

Jucătorul a adăugat faptul că își dorește să continue la o echipă din străinătate, dar dacă nu va fi cazul, atunci va lua în considerare propunerea formației lui Zeljko Kopic.

„Am oferte, m-au sunat foarte multe echipe din România. Nu am fost refuzat, am fost sunat de multe echipe din România, doar că eu am o prioritate, să merg în străinătate. Le-am spus echipelor din țară că ne auzim săptămâna viitoare, voi lua o decizie în privința asta.

S-a scris că Dinamo mă vrea când ei nu mă căutaseră. Dar după am fost sunat de cei de la Dinamo. Le-am spus că am discuții în afară și aș vrea să văd dacă se concretizează și dacă nu, voi anunța și vom vedea. Voi lua o decizie împreună cu familia. Am discuții și cu echipe din Europa, și cu echipe din Asia, sunt mai multe oferte. Aștept să iau decizia cea mai bună”, a spus Tudorie, pentru playsport.ro.

Alexandru Tudorie și-a reziliat contractul cu saudiții de la Al-Adalah (Arabia Saudită). Conform informațiilor GSP, vârful a fost propus de diverși intermediari bucureștenilor.

1 milion de euroeste cota lui Tudorie conform transfermarkt

Alexandru Tudorie a ajutat FCSB să câștige ultimul titlu de campioană. Apoi, a fost achiziționat de Gigi Becali

Alexandru Tudorie și-a făcut un nume în Liga 1. Are trofee cu trei echipe diferite, FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi. Gălățeanul a început fotbalul la Oțelul, apoi Gigi Becali l-a transferat pentru 250.000 de euro în vara 2015, după ce dunărenii au retrogradat și au ajutat FCSB să cucerească ultimul titlu din istoria grupării.

39 de meciuria adunat Tudorie pentru FCSB, 3 goluri și un assist

În acel meci de pomină cu ASA Târgu Mureș, când Oțelul i-a învins pe ardeleni, scor 2-1. Atunci, Tudorie a egalat la 1, după ce mureșenii au condus la pauză.

26 de goluriși 6 assist-uri a strâns Tudorie pentru Voluntari în 77 de meciuri

După FCSB a urmat FC Voluntari. Acolo, Alex a fost eficient, a jucat bine, iar ilfovenii au încasat 400.000 de euro din vânzarea lui în Rusia la Arsenal Tula. După ce a jucat la ruși, Tudorie s-a întors în țară, la Universitatea Craiova, apoi Sepsi, pentru ca în vara trecută să meargă în Arabia Saudită.

20de goluri și 3 assist-uri a strâns Tudorie pentru Sepsi în 63 de meciuri

Dacă aș fi acum la FCSB, la un club mare, nu m-aș mai demoraliza atât de repede. Trebuie să nu ascult pe nimeni și să mă concentrez pe ceea ce am de făcut. Eu nu cunoșteam viața, patronul. Dacă mă critica la televizor, fiind copil, puneam la suflet, mă demoraliza. Dacă aș fi acum acolo, aș fi alt om
- Alexandru Tudorie, anul trecut, la Sepsi, într-un interviu oferit GSP.ro

VIDEO. Christian Ilic crede în salvarea directă de la retrogradare a lui Dinamo: "Suntem aproape și se vor împărți punctele"

Citește și alte știri:

Mihai Stoica, mesaj din Antalya » FCSB revine duminică din cantonament

FCSB a luat decizia finală în privința lui Valentin Crețu: „Îmi doream din tot sufletul”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
creeperno534
creeperno534  •  20 Ianuarie 2024, 22:46

Se duce unde e banetul mai gros

Zeama.de.varza
Zeama.de.varza  •  20 Ianuarie 2024, 16:53
Postat de iar_locul_doi pe 20 Ianuarie 2024, 14:53

Asta este mai slab decat Pop pe care l-ati trimis la Chiajna !! Nu va mai rugati de toate nulitatile ...aduceti bah bah un varf bun ...il platiti cel mai bine si gata ..dati afara 2 , 3 sau 4 jucatori slabi ...precum Bena , Moura ,Patriche , Nelut Rosu sau Abdalah !!

Nici sa nu se gandeasca petardele lui

iar_locul_doi
iar_locul_doi  •  20 Ianuarie 2024, 14:53

Asta este mai slab decat Pop pe care l-ati trimis la Chiajna !! Nu va mai rugati de toate nulitatile ...aduceti bah bah un varf bun ...il platiti cel mai bine si gata ..dati afara 2 , 3 sau 4 jucatori slabi ...precum Bena , Moura ,Patriche , Nelut Rosu sau Abdalah !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează