FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a luat decizia finală în privința lui Valentin Crețu: „Îmi doream din tot sufletul”

Valentin Crețu
Valentin Crețu

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 10:34 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 11:09

Veteranul Valentin Crețu (35 de ani), fundașul dreapta al liderului Ligii 1, FCSB, a primit prelungirea contractului pe care o aștepta din partea patronului echipei, Gigi Becali.

Aducerea lui Nana Antwi (23 de ani) la FCSB i-ar fi putut oferi posibilitatea lui Becali să renunțe la serviciile lui Crețu în această iarnă, deoarece gruparea „roș-albastră” a ajuns să aibă alți doi apărători pe flancul drept al defensivei, incluzându-l și pe Alexandru Pantea (20 de ani).

Dinamo, aproape să-și piardă golgheterul » Oferta primită pentru vârful „câinilor”
DINAMO
Dinamo, aproape să-și piardă golgheterul » Oferta primită pentru vârful „câinilor”

Vechimea lui Valentin Crețu, răsplătită

Latifundiarul a ales însă să îl lase pe Crețu să rămână la echipă până în vară, ținând cont foarte probabil de vechimea acestuia la FCSB și de posibilitatea ca într-un scenariu de urgență să poată fi util liderului.

Crețu și-a exprimat recunoștința față de finanțatorul Gigi Becali, dar și față de Mihai Stoica, președintele Consiliului Administrativ al clubului.

„Da, m-am înțeles cu clubul, pe calea aceasta vreau să-i mulțumesc și patronului pentru șansa acordată pentru că îmi doream din tot sufletul să rămân alături de colegi, am muncit patru ani și jumătate și îmi doream ca acum când suntem mai aproape ca niciodată să câștigăm campionatul să nu plec.

Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine, staffului, și domnului Mihai Stoica, el cred că m-a ajutat cel mai mult și îi mulțumesc din tot sufletul, celor care au fost lângă mine și mă bucură și suporterii pentru că am primit atâtea mesaje. 

Mulți antrenori am văzut că au vorbit frumos despre mine, le mulțumesc din tot sufletul meu. Pentru mine contează foarte mult, chiar le mulțumesc tuturor celor care au avut un gând pozitiv asupra mea.

[Gigi Becali] știe că m-am dăruit tot timpul când a apelat la mine, am dat tot ce am avut mai bun și m-am pregătit mereu, am fost un băiat de caracter și când a fost nevoie de mine am dat tot ce a fost mai bun ca să-mi ajut colegii și echipa”, a declarat Valentin Crețu, conform ProSport.

136de meciuri a strâns Valentin Crețu pentru FCSB, în care a oferit nouă pase de gol.

Valentin Crețu a ajuns la FCSB de la Gaz Metan Mediaș în luna august a anului 2019, în schimbul sumei de 125.000 de euro.

VIDEO Nouțăți la FCSB » Gigi Becali: „Vali Crețu rămâne la echipă, Ganea pleacă la Hagi, pe Compagno am ofertă de 400.000 de euro”

Citește și: 

Adrian Mititelu s-a răzgândit! Mesaj la 4 dimineața despre Giovanni Costantino: „A comis-o grav, dar mi-am asumat lipsa de experiență. Nu va fi demis”
RAPID - FCU CRAIOVA 4-3
Adrian Mititelu s-a răzgândit! Mesaj la 4 dimineața despre Giovanni Costantino: „A comis-o grav, dar mi-am asumat lipsa de experiență. Nu va fi demis”
Man și Mihăilă , SHOW la Parma în meciul cu Sampdoria » Ambii au marcat
PARMA
Man și Mihăilă , SHOW la Parma în meciul cu Sampdoria » Ambii au marcat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
catalinut111_2
catalinut111_2  •  21 Ianuarie 2024, 12:03

Cretu are oferta de 5 mil de eur si astia de pe GSP spune ca oferta e pentru Ngezana....amatori

aldan
aldan  •  20 Ianuarie 2024, 18:08
Postat de Van_Basten pe 20 Ianuarie 2024, 13:14

Mediocritate si soric gros.

O sa atarne Gigi un tablou printre icoane: Cretzu - argat fruntas, depasind norma la supportat umilinte!

muzzi1
muzzi1  •  20 Ianuarie 2024, 14:27
Postat de Hagicianul pe 20 Ianuarie 2024, 11:54

Ar fi frumos dacă l-am vedea pus pe managerul general al echipei pus în situația de a prezenta argumentele care au stat la baza deciziei de a prelungi contractul unui jucător în prag de retragere, care timp de 5 sezoane niciodată nu s-a ridicat la un nivel care să îl recomande drept titular de drept, asta în condițiile în care de 9 sezoane consecutiv echipa ratează obiectivele setate, ceea ce ar trebu să fie un semn clar că e nevoie de o creștere a calității lotului, nu de o complacere în situația actuală, căci e lucru cunoscut că repetarea aceluiași lucru la nesfărșit și așteptarea unor rezultate diferite e definiția nebuniei.

ei pun multa speranta in hazard! fac acelasi lucru sperand la rezultate diferite, dar nu datorita lor, ci a conjuncturii! vor sa faca ceilalti prostii mai mari decat ei!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează