LIGA 1  ·  FCSB

Apărarea e în vacanță! După Bălașa, Momcilovici și Pintilii, încă un om important lipsește o lungă perioadă de timp

Articol de — , Miercuri, 17 Octombrie 2018

Pe lângă presiunea uriașă pe care o pune patronul, Nicolae Dică a mai primit o lovitură ieri dimineață! Staff-ul medical l-a anunțat pe tehnicianul de 38 de ani că la meciul cu CSU Craiova de duminică seară nu se va putea baza pe serviciile lui Alexandru Stan, încă nerefăcut!

Fundașul stânga transferat de la Astra s-a accidentat la un antrenament înaintea meciului cu Chiajna de etapa trecută și încă nu e OK din punct de vedere medical.

"Ce pot să fac? Dacă la un antrenament, la un joc de 4 contra 4, a dat un jucător la poartă, Stan a pus latul și i-a dat genunchiul peste cap! E ghinion, ce pot să fac?! Acum ne trezim că mai vrem un fundaș și de ce n-a venit un fundaș? Încerc să jucăm cu ce avem la dispoziție. Oricum pe mine mă interesează ca jucătorii care intră pe teren să dea totul", spunea Dică după eșecul cu Chiajna.

Chiar dacă era încrezător că odată cu pauza echipei naționale la antrenamente vor reveni Bălașa și Momcilovici, cei doi n-au putut fi recuperați și vor lipsi și ei de pe "Oblemenco". Sârbul a suferit o recidivă a unei leziuni musculare, iar Mihai are ruptură de menisc la genunchiul stâng! Cu cei mai mulți bani băgați în transferuri, echipa lui Becali are acum un singur fundaș central.

A început sezonul cu doi, dar s-a accidentat Bălașa, motiv pentru care Planici a rămas unicul stoper al lui Dică!

În aceste condiţii, antrenorul vicecampioanei va fi forţat să continue improvizaţiile din apărare. Fără jucători de meserie, alături de Planici va fi folosit, cel mai probabil, Lucian Filip, în linie cu Romario Benzar și Junior Morais.

2,50este cota caselor de pariuri ca FCSB să se impună în meciul de duminică seară contra Craiovei, cotată cu 3,05 pentru un succesSimona Halep, sărut pasional cu iubitul milionar, în văzul tuturor pe plaja din Mamaia

Libertatea

Comentarii (1)

Yuri Firsov  •  18 Octombrie 2018, 06:43

FARA UN PREPARATOR FIZIC BUN STEAUA ISI UMPLE .....INFIERMERIA!!!!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Poli Iași - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Dinamo - Craiova

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1