FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - SEPSI

FOTO Apelul inedit al crainicului, înainte de FC Botoșani - Sepsi: „Asta ne dorim astăzi!”

Botoșani - Sepsi. foto: Ionuț Tăbultoc +24   FOTO
Botoșani - Sepsi. foto: Ionuț Tăbultoc

Articol de , - Publicat joi, 29 februarie 2024 17:47 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 17:48

Crainicul arenei din Botoșani a avut un mesaj inedit înaintea meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe, din runda cu numărul 28 a Superligii.

FC Botoșani a acuzat dur arbitrajul din ultima rundă, de la eșecul 2-3 contra liderului FCSB. Antrenorul Bogdan Andone l-a criticat pe „centralul” Cătălin Buși, iar atitudinea împotriva fluierașilor a continuat și astăzi.

Surpriză totală pregătită de Rapid pentru rivala FCSB!
RAPID
Surpriză totală pregătită de Rapid pentru rivala FCSB!

Mesaj inedit înainte de FC Botoșani - Sepsi

Cu câteva minute înaintea startului partidei cu Sepsi, crainicul arenei din Botoșani a luat cuvântul. „Ne dorim ca astăzi arbitrii să își facă treaba...”, a fost mesajul transmis, dezvăluit de comentatorul Digi Sport 1. Toți spectatorii prezenți la meci au aplaudat inițiativa.

La FC Botoșani - Sepsi Sf. Gheorghe, brigada de arbitri a fost condusă de Andrei Costreie. La cele două tușe au fost delegați Valentin Avram și Andrei Constantinescu, iar în camera VAR s-au aflat Horia Mladinovici și Marius Omuț.

Bogdan Andone, critici la adresa arbitrajului la meciul FCSB - FC Botoșani

Și dacă voiam, tot nu puteam să șutăm spre poartă. Am avut 25 de cartonașe galbene... Au venit jucătorii la pauză și mi-au spus să îi scot pentru că o să le dea roșu. Voiam să fac 5 schimbări la pauză, erau avertizați jucători. Știam că inevitabilul se va produce mai devreme sau mai târziu. Asta a fost tenta din minutul 10, de la cartonașul roșu primit de FCSB.

Orice contact se pedepsea cu cartonașul galben. Cădeau în fața mea, fără să îi atingem. FCSB e pe primul loc, merită. Îi felicit și multă baftă. Întrebați-i pe băieți ce s-a întâmplat pe teren și o să vă spună.

Cum să rezolv problemele? Ce să fac? Să intru eu și să joc? Le-am scris pe foaie, mare, cu roșu, să facem fault tactic. La faza golului eram 4 vs 2. Erau doi contra lui Coman și doi contra lui Tavi. Etapa viitoare o să intru eu să fac marcaj.

Liga 2 va fi! Dacă nu se trezesc și nu realizează unde sunt, vor fi în Liga 2, Liga 3, dați afară sau desființați dacă nu îi mai sponsorizează. Nu știu ce antrenor va putea să facă ceva cu ei.
- Bogdan Andone, antrenor FC Botoșani

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Gigi Becali îi ironizează pe giuleșteni: „Vine Rapidul, dar vine pe 4!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Rapid a luat decizia! Pe ce stadion se va juca derby-ul cu FCSB
RAPID - FCSB
Rapid a luat decizia! Pe ce stadion se va juca derby-ul cu FCSB
Ionuț Negoiță îi ridiculizează pe Ion Țiriac și Mircea Lucescu: „Vor Dinamo, dar nu pun un ban la club!”
DINAMO
Ionuț Negoiță îi ridiculizează pe Ion Țiriac și Mircea Lucescu: „Vor Dinamo, dar nu pun un ban la club!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează