FOTBAL  »  Superliga  »  STRANIERI

"Aproape l-am luat pe Marica"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2007 00:00

Stuttgart sustine ca se afla pe ultimii metri ai tratativelor pentru Marica

Daca pina acum s-au purtat mai mult de la distanta, negocierile dintre VfB Stuttgart si sahtior Donetk privind transferul lui Ciprian Marica in Bundes liga au ajuns in stadiul decisiv. Fapt confirmat ieri inclusiv de catre ofiterul de presa al campioanei Germaniei, Oliver Schraft, bisaptaminalului Kicker sportmagazin: "Tratativele sint in plina desfasurare".

Astazi, la Donetk, e programata o intilnire ce s-ar putea dovedi decisiva. De-o parte vor fi presedintele lui VfB, Erwin Staudt, si managerul Horst Heldt, de cealalta patronul sahtiorului, Rinat Ahmetov. Modalitati de transfer? Nemtii ar agrea un imprumut pe un an cu optiune de cumparare, ucrainenii ar dori sa-l vinda definitiv. Pret: 8-9 milioane de euro.

Marica ar urma sa cistige la Stuttgart 2 milioane de euro anual

Bani in plus?
sahtior s-ar putea sa aiba succes pina la urma cu un transfer definitiv al lui Marica, in conditiile in care nemtii au economisit bani din alta parte. VfB voia sa-l achizitioneze pe brazilianul Ewerthon de la Zaragoza, pregatisera 6 milioane de euro, dar pina la urma s-au multumit doar cu un imprumut pe un an si optiune de cumparare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează