FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII 2-0

Arbitraj de Liga a 4-a » Debutantul Adrian Ilyes a avut o prestaţie penibilă

Adrian Ilyes nu a făcut faţă primului său meci din Liga 1
Adrian Ilyes nu a făcut faţă primului său meci din Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 13 august 2011 21:39

Brigada condusă de debutantul Adrian Illyes a făcut praf meciul, greşind la nu mai puţin de şase faze: patru pro-Dinamo, două pro-Pandurii


Aflat la debutul său în Liga 1, arbitrul Adrian Illyes a avut o prestaţie penibilă, greşind la patru faze. Şi asistentul Petru Gaşpar s-a făcut de rîs, el semnalizînd două ofsaiduri inexistente.

1. În minutul 11, Torje a sprintat în interiorul careului celor de la Pandurii, a fost ajuns de Chiricheş şi a căzut ca fulgerat. Arbitrul a dictat penalty, însă reluările au arătat că fundaşul gorjenilor nu l-a atins pe dinamovist. Penalty-ul bătut de Cătălin Munteanu a fost scos însă de Lazar.

2. După numai zece minute, altă greşeală: Dinamo marchează prin Niculae, dar golul este anulat pentru ofsaid la Dănciulescu. Pe reluările TV, s-a văzut însă că Rusu îl scoate din ofsaid pe dinamovist.

3. În minutul 43, "centralul" a ieşit din nou "la rampă", cînd nu i-a dat decît "galben" lui Bakaj pentru un falut cu talpa pe tibie asupra lui Pintilii, deşi intervenţia dinamovistului era de cartonaş roşu.

4. În minutul 62, Illyes nu a văzut un fault evident în careu al lui Rusu la Torje.

5. Nouă minute mai tîrziu, "centralul" acordă uşor un penalty aceluiaşi Torje (71), după un contact "umăr la umăr" cu fundaşul Alexandru Vlad.

6. Minutul 88, tuşierul Gaşpar "se remarcă" din nou, semnalizînd un ofsaid inexistent la Batin.

"Nu comentez arbitrajul, eu nu mă pricep la arbitraj"
Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
vili_popa
vili_popa  •  14 August 2011, 16:16

Cine-l compara pe Torje cu Lacatus greseste mult. Lacatus a inventat saritul in piscina, numai ca pe vremea aia sportul asta era aplaudat. Oricum usor acordate sau nu, penalty-urile obtinute de Torje au in ele si o picatura de bun simt, ceva cat de cat credibil.

iulian_luk
iulian_luk  •  14 August 2011, 13:33
Postat de ganita1975 pe 14 August 2011, 09:49

...La Medias la 0-0 Niculae s-a agatat de fundas(simulare "crasa"), penalty Dinamo...cartonas rosu fundas Medias...=>meci usor Dinamo...iar Torje este intradevar cel mai mare ...simulant din liga 1...

Corect punctat, conscriu la cele afirmate de tine ! Provincia la putere, din pacate unii "au" Lumbago Sciatica cand intalnesc "granzi" (sic !)

alexut73
alexut73  •  14 August 2011, 13:11

despre faza in care s-a dat fault la portar intr-un duel marius niculae cu lazar si mingea a ajuns la danciu de ce nu spune-ti nimic.a fost o faza f. importanta si nu a fost nici un fel de fault la portar.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează