FOTBAL  »  Superliga  »  CALCULE

Arbitrii au schimbat liderul din Liga 1! Gazeta a calculat cum ar fi arătat lupta la titlu fără nicio eroare a "fluierașilor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2016 01:01

Săptămâna Astra vs Steaua îşi dispută azi prima bătălie dintr-un război ce se anunţă a fi, mai ales la meciul de sâmbătă, unul pe viaţă şi pe moarte. Polemica iscată de cele două rivale, de când a început play-off-ul, a fost axată în principal pe arbitraj şi pe modul în care au greşit brigăzile la întâlnirile de până acum.

Tocmai de aceea, azi, Gazeta face o analiză în detaliu a erorilor produse de "centrali" şi asistenţi. Iar un clasament virtual, la zi, al Ligii 1, în care să fie scoase din calcul toate greşelile arbitrilor, aduce o concluzie surprinzătoare: oamenii grecului Kiros Vassaras au influențat ierarhia campionatului!

Acum, în clasamentul real, Astra e lider, cu 3 puncte peste Steaua, dar dacă am fi avut parte de arbitraje perfecte, atunci situaţia ar fi fost cu totul alta și în Liga 1 era un alt lider: mai exact, Steaua ar fi fost pe primul loc, cu un punct deasupra Astrei!

Din analiza GSP, reiese că Steaua a avut de suferit din plin pe parcursul sezonului regular. Şi Astra a fost pe pasiv în raportul erori pro - erori contra, numai că în jocurile în care a fost dezavantajată, trupa lui Şumudică a câştigat aproape toate confruntările.

Ce găsești în articolul integral publicat doar în ediția tipărită, disponibilă la chioșc și pe platforma digitală - AICI:

- Duelul Astra - Steaua din perspectiva arbitrilor, atât în sezonul regular cât și în play-off. Clasamentele actualizate cu erorile de arbitraj; 

- Care sunt arbitrii prieteni ai celor două echipe și care sunt "fluierașii" dușmani;

- Cine e echipa din Liga 1 cea mai dezavantajată de arbitraje și care e clubul care a profitat cel mai mult de pe urma erorilor. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (247)
1091766277520020
Costel Rinocerul Visiniu  •  14 Aprilie 2016, 05:02

iar au inceput,,fripturistii .cu articole ..*** ...pai *** ..cate campionate are luate cu japca ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  13 Aprilie 2016, 23:27

cine va sa baneze mincinosu si instigatoru u cluj2011

andyandrei2015
andyandrei2015  •  13 Aprilie 2016, 23:26
Postat de ucluj2011 pe 13 Aprilie 2016, 15:26

Nu bă , mă confunzi cu cei 2-3 steliști ca tine cu 100 de conturi. De fapt nu mă confunzi , că știi bine ce se întîmplă. Eu am UN SINGUR CONT și cred ce spun și spun ce cred . spre deosebire de vreo 2 dezinformatori ca tine care au conturi cu duiumul și care aberează la greu și încearcă să convingă lumea de lucruri pe care nici ei nu le cred.

iar minti si te descrii perfect ,papagal prost

Vezi toate comentariile (247)
Comentează