FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Arda Turan la FCSB?! Gigi Becali, la un pas să bată palma cu fotbalistul Barcelonei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 09:31

FCSB ar fi pe punctul să reușească unul dintre cele mai importante transferuri din istoria fotbalului românesc. Presa din Turcia scrie că Arda Turan (33 de ani), fotbalistul celor de la Barcelona, ar putea ajunge la clubul lui Gigi Becali în această iarnă.  

Arda Turan, de meserie mijlocaș ofensiv, se află în ultimele șase luni de contract cu catalanii și tocmai ce a revenit pe Camp Nou după împrumutul de la Istanbul BB. 

Cum șansele de a evolua la Barcelona sunt aproape nule, mai ales că acesta a avut și unele probleme cu accidentările, fotbalistul e în căutarea unei noi experiențe care să-i garanteze minute.

Potrivit site-ului gazetesok.com, Arda Turan n-a reușit să-și găsească echipă în Super Lig și ar fi ajuns la un acord cu FCSB. Aceeași sursă mai scrie că Arda a fost propus de Gheorghe Hagi în România, acesta urmând să semneze un contract valabil până la finalul sezonului cu gruparea condusă de Gigi Becali. 

Arda Turan, care ar urma să aibă cel mai mare salariu din Liga 1, ar fi fost refuzat inițial de Gigi Becali, însă MM Stoica a făcut eforturi pentru a-l îndupleca pe latifundiar să accepte să-l aducă în România pe Turan, mai scrie presa din Turcia.

Arda Turan are 55 de meciuri la Barcelona, pentru care a reușit 15 goluri și 11 assist-uri. A mai jucat de-a lungul carierei pentru Galatasaray, Manisaspor, Atletico Madrid și Istanbul BB.  Acesta a strâns nu mai puțin de 100 de meciuri pentru naționala Turciei, pentru care a înscris de 17 ori. 

Arda Turan la FCSB?! EXCLUSIV Helmuth Duckadam, prima reacție oficială după anunțul incredibil făcut de presa din Turcia: „De ce nu îl ia Hagi dacă l-a propus? Nu putem să-i satisfacem pretențiile”

ARDA TURAN , RELAȚIE SPECIALĂ CU HAGI 

Pe 22 ianuarie 2005, cu 8 zile înainte să împlinească 18 ani, Arda Turan debuta la Galatasaray într-un meci din Cupa Turciei. A fost lansat spre marea performanță de Gică Hagi, iar mijlocașul turc nu a uitat asta.  

„Respect Hagi! A însemnat incredibil de mult pentru mine să cresc având sub ochi imaginea jucătorului Hagi. Un model care m-a ambiţionat şi m-a motivat. Apoi, când mi s-a ivit şansa să lucrez cu el, Hagi ca antrenor, eu ca jucător, am înţeles ce înseamnă un om care s-a născut şi trăieşte pentru fotbal. Mi-a spus multe lucruri importante, am învăţat destule trucuri de la Hagi”, declara Turan în 2012 pentru Gazeta Sporturilor.

Match Preview FC Voluntari - FCSB

Vezi și: 

EXCLUSIV Gigi Becali făcut ZOB, după scandalul Moruțan: „La FCSB e o adunătură de șacali! Se dă cu toporul în jucători”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  05 Februarie 2020, 16:50

Dacă se face mutarea (ceea ce nu cred), va fi tipic fecesebist: ei au nevoie de un atacant de careu (de un număr 9, vorba lu' Hagi) dar aduc un mijlocaş central, pensionar pe deasupra. Aşa ceva...?!

103798407052226
 •  05 Februarie 2020, 13:45

nu este pt cine se pregateste,este pt cine se nimereste ! posibil ca arda sa nu-l impresioneze la probele de joc pe nea gg si sa fie deturnat ,la sfatul lui giovani,tocmai in groapa din stefan cel mare.....apoi,intr-un moment de strafulgerare sa il de-a la schim lu cfr in schimbul lui nistor,care intre timp sa fii aterizat in gruia ! probabil ca dupa chipciu,halep si iuliu maniu,primaru boc sa ne faca o aroganta sa ni-l sufle si pe arda turan,numai asa ca sa ne arate ca poate ! yes,ui chen !!!

103798407052226
 •  05 Februarie 2020, 13:40
Postat de cfrcj666 pe 05 Februarie 2020, 10:31

Tu nu ai viata de familie, prieteni, iubite? Fa-ti omule o viata si lasa fîcîsîbî sa moara de moarte buna. Dupa aia ce vei face?

puiule eu am trait 10 vieti,tu nici una macar ! eu am fost la barcelona in 1986,tu ai fost la dudelunge ! nu putem sa ne comparam oricat ai incerca ! eu nu sunt pro-fcsb,ci anti sistem,adica impotriva celor ce au reconstruit monstru din stefan cel mare,toooocmai la cluj !

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close