FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Arda Turan la FCSB?! EXCLUSIV Helmuth Duckadam, prima reacție oficială după anunțul făcut de presa din Turcia: „De ce nu îl ia Hagi dacă l-a propus?”

Articol de - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 10:11

FCSB // Helmuth Duckadam (60 de ani), președintele de imagine al celor de la FCSB, a reacționat în această dimineață după anunțul incredibil făcut de presa din Turcia, conform căruia Arda Turan (33 de ani) ar fi aproape să ajungă la clubul lui Gigi Becali.  

„Nu știu nimic de așa ceva. N-am auzit nimic că ar fi în discuție așa ceva. De ce nu l-ar lua Hagi la Viitorul dacă l-a propus la FCSB?

Nu cred că noi putem să-i satisfacem pretențiile financiare unui jucător de la Barcelona. Nu cred că se poate întâmpla așa ceva”, a spus Duckadam în exclusivitate pentru GSP.ro.  

Presa din Turcia, anunț-șoc: Arda Turan ar putea ajunge la FCSB 

Potrivit site-ului gazetesok.com, Arda Turan n-a reușit să-și găsească echipă în Super Lig și ar fi ajuns la un acord cu FCSB. Aceeași sursă mai scrie că Arda a fost propus de Gheorghe Hagi în România, acesta urmând să semneze un contract valabil până la finalul sezonului cu gruparea condusă de Gigi Becali. 

Arda Turan, care ar urma să aibă cel mai mare salariu din Liga 1, ar fi fost refuzat inițial de Gigi Becali, însă MM Stoica a făcut eforturi pentru a-l îndupleca pe latifundiar să accepte să-l aducă în România pe Turan, mai scrie presa din Turcia.

Match Preview FC Voluntari - FCSB

Vezi și: 

Arda Turan la FCSB?! Gigi Becali, la un pas să bată palma cu fotbalistul Barcelonei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  05 Februarie 2020, 18:12
Postat de Romeo Daniel pe 05 Februarie 2020, 16:45

Presa nu mai are subiecte....niste amatori. Cum sa vina ala la Fcsb cand pana si ultima clasată din Turcia are putere financiara decât echipa lui Becali? Unde este logica...

E fecesebist de mic

1035504319811062
Romeo Daniel  •  05 Februarie 2020, 16:45

Presa nu mai are subiecte....niste amatori. Cum sa vina ala la Fcsb cand pana si ultima clasată din Turcia are putere financiara decât echipa lui Becali? Unde este logica...

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  05 Februarie 2020, 15:43
Postat de bazinga pe 05 Februarie 2020, 14:42

Tu ti-ai pus vreodata intrebarea-Care e rolul si locul lui Duckadam la FCSB?Este unealta de doi bani a ciobanului,shpaclul,preshul,cheia de 14,bun la orice,in orice moment!Duckadam a fost un profitor si un puturos toata viata....a refuzat sa ramana in SUA dupa ce a castigat la LOTERIA VIZELOR...cu pretul sacrificarii familiei!Nevasta-sa si fiica-sa au ramas acolo....el,"bravul Helmuth": a ramas la Romanica pentru a deveni *** lui Becali,cel care l-a salvat,fiindu-i mila si facandu-si pomana cu marele puturos...Asta nu a muncit nidciodata in viata lui!

Ai omis sa scrii ca și-a dat demisia din MAI, după ce acest minister l a angajat ca ofițer...evident ca munca nu e pentru oricine...dacă rămânea angajat cel mai probabil acum ar fi avut o pensie mai mare decât primește de la gg... in momentul când CCE va fi retrasa din palmaresul fcsb de către UEFA el nu va mai reprezenta nimic pt gg

Vezi toate comentariile (27)
Comentează