FOTBAL  »  Superliga  »  ARENA NAȚIONALĂ

FOTO Arena arsă » Cum arată cel mai mare stadion din țară după FCSB - Rapid

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 decembrie 2021 10:14 / Actualizat sambata, 18 decembrie 2021 10:58

FCSB și Rapid s-au duelat miercuri în ultimul derby al anului în Liga 1, iar echipa roș-albastră s-a impus cu 3-1. În urma incidentelor din peluze, Arena Națională are nevoie de reparații.

Cei 20.000 de fani prezenți au creat o atmosferă spectaculoasă în tribune, dar au existat și momente mai puțin plăcute. Suporterii au aruncat cu torțe și petarde în teren, meciul fiind oprit câteva minute, iar mai multe scaune au fost rupte.

Gigi Becali își sabotează echipa! FCSB, singura din play-off care va îngheța în această iarnă
FCSB
Gigi Becali își sabotează echipa! FCSB, singura din play-off care va îngheța în această iarnă

Arena Națională, avariată după FCSB – Rapid: iarbă arsă de petarde și 576 de scaune rupte

Pe pagina de facebook care aparține celor care administrează Arena Națională au fost publicat mai multe fotografii cu daunele făcute de fani în timpul derby-ului.

În poze se poate observa că gazonul stadionului a avut de suferit și că există mai multe locuri în care iarba a fost distrusă din cauza torțelor și petardelor. În plus, 576 de scaune au fost rupte în timpul partidei, fiind necesară înlocuirea lor.

Costurile pentru reparația celui mai mare stadion din țară vor fi suportate de organizatorul meciului, adică FCSB.

FOTO Cum arată Arena Națională după FCSB – Rapid:

+5 FOTO

Amenzi usturătoare pentru debandanda de pe Arena Națională

La finalul partidei, jandarmii au aplicat sancțiuni dure fanilor, din cauza incidentelor create.

În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FCSB și FC Rapid București, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări: În urma încălcării prevederilor legale în vigoare, Jandarmeria Capitalei a aplicat, până în acest moment, 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 26.230 de lei. 

De asemenea, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor pentru cinci fapte de natură penală, fiind predate lucrătorilor din cadrul Poliției Capitalei. În continuare, se vor efectua verificări pentru identificarea altor persoane care au încălcat cadrul normativ în vigoare, în vederea aplicării măsurilor legale care se impun
- comunicat al Jandarmeriei București. 

Pistol găsit în incinta stadionului 

Înaintea meciului, la un control de rutină al mașinilor din perimetrul Arenei Naționale, a fost găsit, printre altele, un pistol de tip airsoft, alături de câteva materiale pirotehnice și un spray paralizant.

Ca urmare, au fost întocmite actele necesare începerii cercetării, iar cazul a fost mai apoi predat Poliției Capitalei. Nu este nevoie de un permis special pentru armele de tip airsoft, însă uzul lor în public este interzis.

Coregrafii și show-uri pirotehnice la derby

Pe lângă show-ul pirotehnic, cu fumigene și petarde, care a  oprit meciul minute bune, cele două peluze s-au prezentat și cu coregrafii. Suporterii echipei gazdă au afișat mai multe mesaje anti-Becali, precum: „Pentru tine suntem plecați”, „Avid după bani”, "Gigi fariseu” sau „Din bani ți-ai făcut chip cioplit”. 

În peluza rapidistă s-a putut observa o pânză pe care era pictat un ultras mascat care se strâmbă la rivali, cu mesajul „Capitala ne aparține”.

VIDEO Totul despre Sepsi - FCSB

Citește și: 

„Stăteam chirchit în tribună” » Momentul care l-a înfuriat pe MM Stoica la FCSB - Rapid: „Ce aveți?”

EXCLUSIV Ce urmează pentru căpitanul de la FCSB » Ultimele detalii despre transferul lui Florin Tănase

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
iri_
iri_  •  21 Decembrie 2021, 18:31
Postat de elgabri pe 18 Decembrie 2021, 13:49

Iertati i ca nu au stiut ca s din plastic !!

Dar si cand vezi calitatea acestor scaune, zici ca sunt aceleasi de pe vechiul stadion, acelasi stil, aceiasi calitate proasta. Nu caut scuze, e deplorabil sa distrugi un bun care tot tu il folosesti, dar la toate stadioanele noi din Romania, aceleasi materiale de slaba calitate. Evident, daca ar fi mai calitative, ar urca preturile, si nu mai au de unde sa sifoneze banii...

ucluj2011
ucluj2011  •  20 Decembrie 2021, 22:13
Postat de knuty pe 18 Decembrie 2021, 11:30

Presa zice ca e SPECTACOL ce fac acest HULIGANI ***!!!In tribune erau si multi copii printre ei...Primesc deja educatia cuvenita!La unii s-au gasit arme,si acesti derbedei nu patesc nimic,vor intra in continuare pe stadioane.

Nu , presa NU zice că ruptul scaunelor este spectacol. Restul DA , a fost spectacol , și încă CE spectacol. Bravo suporterilor celor 2 echipe!!!... bineînțeles că nu pentru ruptul scaunelor , dar se întâmplă și la case mai mari... hai să nu ne prefacem noi că suntem mai catolici decât Papa!!! Se mai întâmplă. ASTA să fie problema în România și atunci vom fi bine , BINE de tot.!!! Din păcate problemele în România sunt ALTELE... MULTE... și MUUULT MAI GRAVE.

ucluj2011
ucluj2011  •  20 Decembrie 2021, 22:05
Postat de csa.regal.spartac pe 18 Decembrie 2021, 11:08

Sunt maxim 240 de scaune iar încasările au fost de 20500 euro

Ce vorbești bre!!! Au fost 21.000 de SPECTATORI. Încasările au fost de peste 120.000 de euro!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează