FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Arena Națională se închide // Ionuț Lupescu îi pune la punct pe cei care acuză gazonul: "Dacă ai valoare, joci și acolo"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 21:25

Ionuț Lupescu nu crede că gazonul de pe Arena Națională este o problemă atât de mare. Fostul candidat la președinția FRF opinează că fotbaliștii folosesc acest lucru ca un alibi. 

"Ce să faci? Trebuie să joci. Dacă ai valoare, joci şi pe gazon din acela. Credeți că noi am avut gazoane mai bune înainte? Am crescut pe zgură. 

Sigur că e important să avem gazoane bune, condiţii pentru jucători, dar mai important e să avem o strategie adecvată şi să avem copii antrenaţi de oameni specializaţi pentru copii şi juniori, că asta e marea problemă a fotbalului românesc", a declarat Lupescu conform TV Telekom Sport. 

Gabriela Firea a anunțat că Arena Națională va fi închisă pentru 3 luni, timp în care gazonul va fi schimbat. 

Vezi și: Nicolae Dică a confirmat stadionul pe care va juca FCSB: "Suporterii de acolo merită să vadă meciuri de Liga 1"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1189594351073689
Vladescu Mircea  •  16 Noiembrie 2018, 06:00

Daca ai valoare poti cultiva si cartofi acolo , nu-i asa Nelule ????? Vreau si eu sa stiu unde ai vazut tu in lume un teren similar , INTR-O TARA CIVILIZATA ?????? Daca taceai.......

10211675000819297
Valentin Petre  •  16 Noiembrie 2018, 00:06

Lupescu a uitat ca a fost fotbalist? Mai vroia sa fie si președintele frf? Trebuie sa fi delasator, ca restul persoanelor ce se ocupa de gazon, ca sa afirmi asa ceva!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează