FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Argăseală a dat detalii despre cei doi jucători pe care îi vrea Steaua: "Vor semna pînă spre finalul acestei săptămîni" » Ce zice de situația lui Rădoi

Articol de GSP - Publicat marti, 24 noiembrie 2015 16:26

Valeriu Argăseală i-a dat asigurări lui Rădoi că nu va fi demis chiar și în cazul unui insucces cu Astra, etapa viitoare. Președintele Stelei a discutat și despre cele două transferuri anunțate de Becali. 

"Meciurile la Steaua sînt foarte importante. Nu mai legați un meci de viața unui antrenor. El are contract cu noi pînă la sfîrșitul acestui campionat și nu se pune problema să analizăm situația lui după fiecare meci.

El trebuie să-și continue activitatea de antrenor, să ducă echipa în play-off și să mergem mai departe în campionat. Trebuie să-și revină jucătorii. Ei sînt singurii care pot să-și analizeze prestația, care să-și vadă greșelile, să-și facă jocurile următoare, pentru că sînt foarte grele și să ne revenim.

Pînă la urmă diferența între noi și celelalte echipe nu este foarte mare", a declarat Argăseală conform Mediafax.

...despre transferuri: "Sînt doi jucători juniori pe care probabil o să-i vedeți la sfîrșitul acestei săptămîni. Nu pot să spun numele lor. Situația jucătorilor accidentați este aceeși cu excepția lui Hamroun, care probabil va reveni. Este în antrenanemente, dar nu pot spune dacă îl vom vedea sau nu", a zis președintele Stelei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
stelbz
stelbz  •  24 Noiembrie 2015, 19:32

"Sînt doi jucători juniori...." Cine sa fie ? Cine sa fie ? Va fi foarte greu ca Steaua, asa cum jucatorii presteaza in teren acum, ......"să ducă echipa în play-off și să mergem mai departe în campionat.."

predator1
predator1  •  24 Noiembrie 2015, 18:17
Postat de unico_biancorossi pe 24 Noiembrie 2015, 17:56

partea proasta pt ei ar fi alta : ar ramane fara finantator nu doar fcsB ci chiar ei insisi. sa fim indulgenti ; mizeriile lor de 'comentarii' au scuza producerii lor pentru ca trebuie sa-si hraneasca amaratele de familii si cum ei nu se pricep la nimic altceva...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  24 Noiembrie 2015, 18:09

demisia ba incompetentule ....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează