FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Argăseală confirmă: "Tiago se întoarce la Estrela Amadora!" E o decizie bună?

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2009 00:00

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, spune că portughezul Tiago se va întoarce la Estrela Amadora în vară, şi nu va fi achiziţionat decît în cazul în care lusitanii mai scad din preţul solicitat pentru serviciile jucătorului.

"Tiago se întoarce la Estrela, va discuta cu cei de acolo, urmînd să ia legătura cu noi ulterior. Dacă răspunsul lui nu ne va conveni, atunci vom renunţa la colaborarea pe care o avem, ne vom strînge mîinile şi vom rămîne prieteni", a spus Argăseală la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
 •  07 Iunie 2009, 01:12

Bai purtator ilegal de creier si mustata! Renunta la salariul tau, infectule si ajuta-l pe ciobanul ala sa-l cumpere definitiv pe portughez. Nu va caliciti, lacheilorrrr. TIAGO TREBUIE SA RAMANA LA STEAUA! AJUTAM CU BANI SI NOI SUPORTERII PENTRU ASTA!!! S-aude, mai cel mai varza candidat de la europarlamentare???

 •  06 Iunie 2009, 20:58

Bravo voua! Chiar nu mai este nici un oficial in Ghencea care sa se priceapa la fotbal? Multumim frumos, la ce oare ii trebuie Stelei fotbalisti? Spun asta pentru ca majoritatea lotului de jucatori se joaca de-a fotbalul.Bravo voua!

 •  06 Iunie 2009, 19:56

hai ma sa ne strangem.. facem in z l b oz... un protest... poate poate... isi dau si ei seama ca isi bat joc de noi .. imi vine sa plang sa moara masa !!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close