FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA JOACĂ ÎNCĂ DOUĂ ETAPE CU PORŢILE ÎNCHISE!

Argăseală după aflarea suspendării: "Am văzut pe site că sîntem citaţi. Nu am putut să ne apărăm!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2009 00:00

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a comentat decizia Comisiei de Disciplină de a suspenda terenul din Ghencea pentru două jocuri după ce arbitrul italian Bergonzi a scris în raport că fanii roş-albaştrilor au aprins torţe la derby-ul cu Dinamo.

"Din păcate am fost sancţionaţi din nou şi ni s-a interzis să jucăm cu suporteri în următoarele două meciuri. pe lîngă amenda care aplicată. Nu am fost ascultaţi, am văzut pe site că sîntem citaţi. Ni s-a refuzat dreptul la apărare fără nici un fel de explicaţie, e greu să mergi nepregătit în faţa unei Comisii.

Avem probe din partea Jandarmeriei, a Poliţiei, a firmei de fază şi puteam aduce argumente în favoarea noastră. Nu ştiu cum s-a judecat! Noi trebuie să analizăm fondul problemei, nu efectele pe care le au unele acţiuni ale suporterilor. Liga de aia există, pentru a face bine fotbalului, nu pentru a-l strica!", a spus Argăseală la Fanatik Show, pe DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  02 Septembrie 2009, 21:14

Cum, adica, nu si-au pregatit apararea?!? Era inchis la banca??? Nu mergeau bancomatele??? Au crescut prea mult "baremurile" membrilor comisiei???

 •  02 Septembrie 2009, 19:12
Postat de pe 02 Septembrie 2009, 18:48

Vietatea asta chiar nu vrea sa inteleaga ca mai mult decat un arbitru tusier, fundier mai bine zis, nu a fost si nu va fi niciodata. Adevarul ca steaua ar trebui sa ii fie indelung recunoscatoare, Doamne ce isi baga fanionul pe undeva in meciurile stelei. Argaseala, Craciunescu si Porumboiu au trait ani buni de pe spatele stelei pentru arbitrajele favorabile. Eu sper sa ajungeti curand acolo unde va e locul, adica in liga penala de fotbal, acolo puteti fi campioni! Puteti castiga si cupa DNA!

ok! dar ce legatura au spusele tale cu suspendarea?? te inteleg ca esti catelus,dar nu ai nici o treaba cu acest subiect! nu crezi ca DNA-ul ar trebuii sa se autosesizeze in legatura cu telefoanele lui por.ci.ca pe la arbitrii?? voi dinamovistii sunteti pionierii cumpararii meciurilor si tot voi vorbiti?? toate echipele din acest campionat romanesc au vandut si cumparat meciuri,dar voi ati intrecut pe toata lumea! nu va intrebati dece ati pierdut campionatul dupa interventia DNA???

 •  02 Septembrie 2009, 19:10

furt ..... Pt ce mortzii lor iar suspendare..? ce s-a devastat ? cine s-a batut...? a fost spectacol in tribune si in peluze..pt o torta ? spurkatul de borcea pt incitare nu a luat nimic ? cik dreptate ..? ce huligani ? STEAUA SUNTEM NOI..:x:x:x:x

Vezi toate comentariile (8)
Comentează