FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Garita, dialog cu fanii de pe TikTok despre viitorul său: „FCSB, CFR Cluj și Rapid sunt opțiuni” + „Vreau să mă răzbun și să o distrug pe Dinamo”

Articol de , - Publicat joi, 08 iunie 2023 22:32 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 22:54

Rămas liber de contract, atacantul francez de origine cameruneză Arnold Garita (27 de ani) speră să își găsească în scurt timp o echipă. 

Vârful care și-a reziliat contractul cu FC Argeș după ce echipa a retrogradat în Liga 2 a făcut un live pe TikTok, în care a purtat un dialog cu fanii. O parte dintre aceștia i-au cerut să vină la FCSB, alții l-au chemat la Rapid sau CFR Cluj.

Gigi Becali dă detalii despre discuția cu Dan Șucu legată de Edjouma: „Suntem prieteni și nu am îndrăznit să-i spun asta”
FCSB
Gigi Becali dă detalii despre discuția cu Dan Șucu legată de Edjouma: „Suntem prieteni și nu am îndrăznit să-i spun asta”

Garita, discuție cu fanii despre viitorul său

„FCSB este o opțiune foarte bună. Poate agentul meu va discuta cu Becali. Eu nu știu nimic. Voi vorbi cu agentul meu. Voi pleca în Camerun și voi vorbi după aceea cu el. Poate FCSB i-a făcut o ofertă lui, dar nu știu nimic. Dacă mă vor, trebuie să discute cu el”, a spus Garita.

Chemat de un fan la CFR Cluj, camerunezul a declarat: „CFR e un club foarte bun. Dar a plecat Dan Petrescu. Îl iubesc pe Petrescu. FCSB, CFR Cluj și Rapid sunt opțiuni pentru mine. În plus, am discutat și cu un club din Franța”.

Garita: „Vreau să o distrug pe Dinamo”

Un lucru e cert: Garita nu vrea la Dinamo. Mai mult, vrea să se răzbune după înfrângerea din turul barajului de menținere/promovare, 1-6.

„Nu știu unde voi juca în sezonul viitor, dar voi juca în România. Voi juca împotriva lui Dinamo și mă voi răzbuna. Victoria lor cu 6-1 a fost prea dură, prea drastică. Vreau să o distrug pe Dinamo! Vreau să dau totul pentru a câștiga acel meci. 

Victoria lor cu 6-1 e prea mult! Dar Dinamo a jucat foarte bine atunci, uimitor. Ghezali, pffffa....”.

Garita vrea 500.000 de euro în primul an

Din informațiile GSP, Becali l-a ofertat deja. Propunerea e una foarte bună, pentru nivelul economic din campionatul românesc: 100.000 de euro bonus la semnarea contractului și câte 20.000 de euro lunar. 

Pretențiile atacantului sunt mai mari, el vrea 200.000 de euro în momentul în care semnează și un salariu de 25.000 de euro lunar.  Tratativele cu FCSB vor continua, pentru că Gigi nu e mulțumit de randamentul pe care l-a avut Compagno.

Citește și: 

Situație incredibilă în Liga 1! Un sfert din antrenori lucrează fără licențe

Contra dezvăluie un episod incredibil cu Cortacero: „A venit cu nevasta, cu copiii și a scos un cec de 500 de milioane de euro”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
dany779
dany779  •  20 Iunie 2023, 19:38

Mă scris un comentariul despre națională României unde am scris despre președinte FRF Stoichita și antrenor ...de ce nu postați comentariul ...*** ???? Lor le da mingi vouă ce va da?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blackknight
blackknight  •  13 Iunie 2023, 18:09

ce mentalitate si caracter de toata jena... e fotbal ba.... ce vroiai sa nu te bata ca sa nu te superi pe ei?! ce jenant omuletu asta

policefun
policefun  •  13 Iunie 2023, 08:05
Postat de Str82HeIL pe 09 Iunie 2023, 14:22

Prea tarziu prietene. Dinamo e distrust deja.

Ai curaj sa juri???

Vezi toate comentariile (31)
Comentează