FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA

Aroganță la adresa lui Talpan pe Arena Națională » Numele "Steaua" a apărut din nou înaintea meciului FCSB-Astra

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 mai 2018 20:40

FCSB a pierdut definitiv dreptul de a se numi "Steaua București" în favoarea Clubului Sportiv al Armatei, însă crainicul echipei conduse de Gigi Becali a făcut un mic șiretlic prin care a numit formația lui Dică "Steaua". 

Totul s-a întâmplat în această seară, înaintea partidei dintre FCSB și Astra. Crainicul a ținut un speech mai lung în care n-a pronunțat numele "Steaua", însă i-a făcut pe suporteri să îl pronunțe după ce el a transmis mesajul. "Chiar dacă numele de Steaua nu mai poate fi trecut pe însemnele acestui club, toată lumea știe că FCSB este...", iar suporterii răspundeau: "Steaua". Acest lucru s-a întâmplat de 4 ori.

Aroganță la adresa lui Talpan

Crainicul a avut un mesaj subtil și pentru juristul CSA, Florin Talpan: "Chiar dacă mulți din spate se bucură la anumite insuccese ale noastre, noi vom continua tradiția și istoria acestui club minunat".

Reacția crainicului vine după ce săptămâna trecută Florin Talpan a avut o reacție incredibilă în timpul unui interviu. Militarul oferea interviul chiar în timpul meciului dintre Poli Iași și FCSB, scor 1-0, iar în momentul în care Andrei Cristea a marcat s-a bucurat spunând: "Bucurie mare! Nu știu ce minut este. Doamne, ce bucurie! Bucurie fantastică! Este minutul 89. Andrei Cristea a dat golul, foarte bine. Mă bucur". (Mai multe detalii AICI!)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
893496014006517
Marian Dinu  •  21 Mai 2018, 10:14

Degeaba fac arogante, Steaua nu mai exista. Sa numit înainte, este exact ca si la Craiova, oamenii mai strigă si acum știința însă este Craiova. Eu nu pot intelege cum mai pot tine acești suporteri cu o echipă care si-a pierdut identitatea, Am tinut si voi avea în minte întotdeauna Steaua dar nu am cum sa tin cu o echipă care nu se mai numeste Steaua.

albalbastru72
albalbastru72  •  21 Mai 2018, 05:09
Postat de lucghencea pe 21 Mai 2018, 01:54

Traditia cui , traditia valizelor cu bani , a blaturilor , a interlopilor prezenti in Ghencea cu chirie neplatita , traditia cui ? Falsuri !

Nu am suferit Steaua niciodata dar echipa asta nu e Steaua pe care o stiam eu,nu are nici o legatura cu acea echipa iubita ai sustinuta dar mai ales RESPECTATA. In momentul in care iti pierzi respectul adversarilor,sfirsitul e aproape.E normal sa aiba din ce in ce mai putini suporteri pentru ca ce se intimpla la echipa a devenit un circ gretzos.O spun ca un anti-stelist neconditionat.Becali nu o sa plece de buna-voie,trbuie silit sa o faca si atunci poate lucrurile se vor indrepta.

106773433522190
Marcello Kazan  •  21 Mai 2018, 04:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează