FOTBAL  »  Superliga  »  INTERES

Mourinho, cu ochii pe un jucător din Liga 1 » A trimis scouterii Romei la meciurile echipei

Jose Mourinho // FOTO: Imago
Jose Mourinho // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 11:58 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 12:18

Claudiu Petrila, extrema de 20 de ani la CFR Cluj, a atras atenția mai multor cluburi din străinătate, printre care și AS Roma.

Internaționalul de tineret a fost unul dintre remarcații clujenilor în acest sezon, astfel că mai multe formații și-au trimis scouterii să-l urmărească.

AS Roma și Lille, cu ochii pe Claudiu Petrila

Bogdan Mara, directorul sportiv al clujenilor, a dezvăluit ce echipe au avut scouteri la meciurile lui CFR Cluj, dar spune că încă nu există o ofertă concretă pentru Petrila.

„Au fost la meciuri mai mulţi specialiști de la cluburi din străinătate care l-au urmărit pe Petrila, dar şi pe alţi jucători de la noi.

Au fost scouteri din MLS, de la Roma, de la Lille şi de la alte cluburi. Dar în ziua de azi oamenii fac rapoarte, urmăresc un jucător de-a lungul mai multor meciuri şi apoi i se face o fişă. E prea devreme să vorbim despre vreun transfer sau despre sume. 

Petrila este un fotbalist talentat, care şi-a crescut mult nivelul în ultima perioadă. Dacă va continua să fie serios şi să aibă realizări, probabil că va exista şi o ofertă. În acest moment nu există nimic ”, a spus Bogdan Mara, potrivit digisport.ro.

Mourinho, cu ochii pe un jucător din Liga 1 » A trimis scouterii Romei la meciurile echipei
Claudiu Petrila

850.000 de euroe cota lui Petrila, potrivit transfermarkt

Petrila a ajuns la juniorii lui CFR Cluj în 2017, de la juniorii lui FC Bihor. În sezonul trecut a fost împrumutat la Sepsi, iar în acest sezon a impresionat la CFR. Pentru clujeni a bifat 22 de partide, având în dreptul său 5 goluri și 3 pase de gol.

Claudiu Petrila a fost în probe la Sampdoria 

Petrila s-a aflat în probe la Sampdoria, însă acesta nu a fost reținutul în lotul italienilor. Întrebat despre acel moment, Lucian Stance,  directorul adjunct al lui LPS Bihor, a spus: 

„A fost în probe la Sampdoria și ni s-a transmis că o să fie urmărit în continuare și dacă va fi nevoie, va fi rechemat, apoi nu s-a mai întâmplat nimic. Ca orice copil care susține niște probe și nu reușește, există o doză de supărare, dar a trecut peste. 

Cu siguranță l-a ambiționat și a muncit mai mult, a făcut antrenamente individuale, mergea la antrenament chiar și când nu erau competiții, deci a fost preocupat de dezvoltarea lui.  E un copil cuminte, cu calități morale. Vine dintr-o familie în care a primit o educație bună, iar un rol important în educația lui, l-a avut și bunica, care l-a susținut mereu”. 

VIDEO Dan Petrescu, după victoria CFR-ului cu FC Voluntari: „Eram mulțumit și cu un egal”

Citește și: 

Răsturnare de situație la CFR Cluj » Decizie de ultimă oră luată de Dan Petrescu

„Prioritatea lui e să revină în Rusia, poate pleca oricând” » Informații de ultim moment: cum poate rămâne CFR fără Dan Petrescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
mandelu
mandelu  •  02 Noiembrie 2021, 14:06

Deci,pana la urma MLS ?

dora
dora  •  02 Noiembrie 2021, 13:48

A căzut brusc și dramatic după plecarea lui Șumudică !

811370355651745
Dragos Samfira  •  02 Noiembrie 2021, 13:00

Un jucator foarte bun ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close