FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Răsturnare de situație la CFR Cluj » Decizie de ultimă oră luată de Dan Petrescu

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 10:16 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 10:30

De ultimă oră, Dan Petrescu (53 de ani) ar fi revenit la sentimente mai bune față de atacantul croat Gabriel Debeljuh (25 de ani).

Exclus din lot înainte de meciul cu FC Voluntari, din cauza indisciplinei, informație dezvăluită în exclusivitate de GSP.ro, atacantul era dornic să-și rezilieze contractul, dar situația de la CFR Cluj pare să se fi schimbat.

Debeljuh, înapoi la antrenamentele lui CFR Cluj

Se pare că Dan Petrescu a decis să-i mai acorde o șansă. Astfel, croatul a fost reprimit la prima echipă, iar luni s-a antrenat deja alături de colegii săi, potrivit Fanatik, existând șanse să fie prezent la meciul de joi, cu AZ Alkamaar (19:45), din Conference League.

Debeljuh, din cauza indisciplinei, a fost exclus de mine pe o perioadă... În funcție de cum se comportă, vom vedea 
– Dan Petrescu, după CFR Cluj – FC Voluntari

Gabriel Debeljuh a venit la CFR Cluj în vara anului trecut, de la Hermannstadt. A fost un jucător important pentru ardeleni, bifând 65 meciuri în toate competițiile și reușind 15 goluri + 4 pase decisive.

De ce s-au certat Petrescu și Debeljuh

Debeljuh ar fi refuzat să se antreneze la un moment dat, a explicat că avea probleme medicale. Petrescu a cerut o analiză RMN și le-a transmis unor persoane din club să îl și programeze pe croat la test. A doua zi, Gabriel a apărut pe teren gata de antrenament. „Tu nu erai accidentat?", a întrebat Dan. „Ba da, dar acum sunt bine", a răspuns jucătorul. 

Petrescu l-a scos din antrenament și i-a interzis să mai participe în programul primei echipe fiindcă îi încălcase indicația de a face un examen medical. Croatul a fost important de când a venit de la Hermannstadt, dar acum parcurge un sezon slab, cu un singur gol marcat în 11 partide. 

1,5 milioane de euroe cota de piață a lui Debeljuh, conform Transfermarkt

VIDEO Dan Petrescu, după victoria CFR-ului cu FC Voluntari: „Eram mulțumit și cu un egal. CIobotariu a făcut minuni la Voluntari!”

Citește și: 

„Prioritatea lui e să revină în Rusia, poate pleca oricând” » Informații de ultim moment: cum poate rămâne CFR fără Dan Petrescu

Doar Gigi Becali e non-grata peste tot » Ce echipă din afara Capitalei a fost acceptată pe stadionul „Arcul de Triumf”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
talpaiadului
talpaiadului  •  02 Noiembrie 2021, 17:03

Nu inteleg ce motiv ar putea avea un jucator sa refuze un RMN. A avut dreptate Dan Petrescu, chiar daca durerea nu era mare, un RMN ar fi putut identifica o microleziune care ar fi putut duce la o accidentare mai grava in cazul in care era neglijata. Debeljuh spune ca are dureri si nu se poate antrena, clubul iti ofera un RMN gratis si el refuza, ceva nu se leaga acolo.

legio.sud
legio.sud  •  02 Noiembrie 2021, 13:57
Postat de dumitru82drugan pe 02 Noiembrie 2021, 13:52

***

Serios , nu știam . Dar se vede …

jabs
jabs  •  02 Noiembrie 2021, 13:53

Bursucul nu se dezminte...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează