FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„Prioritatea lui e să revină în Rusia, poate pleca oricând” » Informații de ultim moment: cum poate rămâne CFR fără Dan Petrescu

Dan Petrescu / foto: GSP
Dan Petrescu / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 21:41 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 22:36

Nikolai Pyrneu, agentul lui Dan Petrescu (53 de ani), spune că prioritatea pe termen lung a „Bursucului” e o revenire în campionatul Rusiei, unde actualul tehnician de la CFR Cluj a mai activat și în trecut.

Dan Petrescu a antrenat la Kuban Krasnodar (2009-2012 și 2016) și Dinamo Moscova (2012-2014) și e tentat să ia din nou drumul Rusiei, un campionat pe care îl apreciază extrem de mult. Agentul său a oferit detalii în presa rusă.

„Dan e bine, lucrează. Acum e în România, s-a întors la CFR Cluj. Oferte din Rusia? Nu, nu au fost. Prioritatea lui e să revină în Rusia, dar nu sunt oferte, momentan. Contractul lui acum e făcut în aşa fel încât, dacă se întâmplă ceva, poate pleca oricând. Dacă sunt propuneri de la cluburile din prima ligă a Rusiei, vor fi primele analizate.

Dacă ne gândim la oferte de la cluburile de top? A spus de mai multe ori că vrea să câştige un titlu, campionatul. Aşadar, Dan vrea să se întoarcă în Rusia. Ştie ce se întâmplă în campionat, îl urmăreşte”, a declarat Nikolai Pyrneu conform Footballhd.ru, citat de Telekom Sport.

„Antrenorul care pierde e mereu in pericol. Nu știu decât că trebuie să vin la antrenamente și să îmi fac meseria. Deciziile le iau alții”, a spus Dan Petrescu recent, întrebat despre o posibilă plecare de la CFR Cluj

CV Dan Petrescu

  • 53 de ani
  • liber de contract din februarie
  • echipe antrenate: Sportul, Rapid, Wisla, Unirea Urziceni, Kuban, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA, Jiangsu, Al Nasr, CFR, Hengfeng, Kayserispor
  • 6 trofee, între care 4 titluri în Liga 1 (3 cu CFR, 1 cu Unirea Urziceni)
  • 8 puncte obținute în grupele UCL cu Urziceni, sezonul 2009/10, locul 3 într-o grupă cu Stuttgart, Sevilla și Rangers; a doua cea mai bună performanță a unei echipe românești în grupele Ligii, după CFR Cluj - ediția 2012/13 (tot locul 3, însă 10 puncte adunate)
  • primăvară europeană cu CFR Cluj în sezonul 2019/20, eliminat de Sevilla în „16-mi”, după 1-1 la general. Andaluzii aveau să câștige competiția

VIDEO Dan Petrescu, după victoria CFR-ului cu FC Voluntari: „Eram mulțumit și cu un egal. CIobotariu a făcut minuni la Voluntari!”

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Dan Petrescu, uimit de un rival din Liga 1: „Nu știu ce a făcut acolo. E miracol!”

Dan Petrescu a explicat de ce i-a scos din lot pe Denis Ciobotariu, Sigurjonsson și Debeljuh: „Am zis că nu e corect să îl bag într-un scandal”

EXCLUSIV // UPDATE Dan Petrescu, activități de contraspionaj » Jucător exclus pentru a nu transmite tactica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
andrei_pepenel
andrei_pepenel  •  02 Noiembrie 2021, 14:51

Cum e liber de contract din februarie cand este antrenorul sub contract al celor de la CFR Cluj?

jooferenc1907
jooferenc1907  •  01 Noiembrie 2021, 23:21

Bon Voyage! Sa fie ultima plecare! Trombetta e liber , doar zamfir sa fie ascultat de capetele seci de la club...

blackejohn
blackejohn  •  01 Noiembrie 2021, 23:04

stai sa ramana dan penalty la kfr si sa duca kfr unde a lasat-o anul trecut adica pe locul 3. ca din 12 puncte s-a ajuns la doar 6 distanta(ca isi castiga Steaua restanta cu farul,evident).

Vezi toate comentariile (3)
Comentează