FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VOLUNTARI 1-0

Dan Petrescu a explicat de ce i-a scos din lot pe Denis Ciobotariu, Sigurjonsson și Debeljuh: „Am zis că nu e corect să îl bag într-un scandal”

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 00:08 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 07:25

CFR Cluj - FC Voluntari s-a terminat 1-0, cu un gol marcat de Omrani în minutul 90. Apoi Dan Petrescu (53 de ani) a vorbit despre problemele disciplinare de la echipă, dezvăluite de Gazetă

Runar Mar Sigurjonsson, Gabriel Debeljuh și Denis Ciobotariu nu au făcut parte din lotul campioanei pentru meciul cu Voluntari. Antrenorul Dan Petrescu a explicat fiecare caz în parte și a trimis o înțepătură către rivalele la titlu. 

Dan Petrescu, despre problemele de la CFR Cluj

„Orice articol care apare în ziua meciului mă motivează. E normal să se scrie de tine când ești pe primul loc. Să vedem ce se mai întâmplă pe alte terenuri. Aici e totul corect. Aici n-a fost o greșeală pro de când am venit, altele au avut cam multe. Despre noi se scrie doar de rău. Mă pufnește râsul când aud că sunt certat cu Culio. El îmi zice “tata”. E normal să fie supărat când e schimbat la pauză, dar asta nu înseamnă că ne batem. 

Debeljuh, din cauza indisciplinei, a fost exclus de mine pe o perioadă... În funcție de cum se comportă, vom vedea. Lui Ciobotariu i-am zis că nu face parte din lot. Pentru el, ar fi mai bine să nu fie aici, ca să nu iasă discuții. Băiatul a zis că merge la echipa a doua. I-am zis că nu e corect să îl bag într-un scandal. A înțeles frumos. 

Ronny (n.r. Sigurjonsson) e accidentat, a făcut o tendinită. Am vorbit și azi cu el. Are nevoie de 2-3 zile de pauză. Deocamdată, el nu s-a pregătit decât 10% din antrenamente de când am venit eu. Nu poate juca în aceste condiții”, a explicat Dan Petrescu, la Telekom Sport. 

CFR Cluj, lider detașat în Liga 1

CFR Cluj - FC Voluntari a fost 1-0, o victorie chinuită cu care ardelenii păstrează un avans important față de CS Universitatea Craiova și FCSB. CFR Cluj este prima în Liga 1, cu 36 de puncte. FC Voluntari pierde al doilea meci consecutiv, dar rămâne pe loc de play-off, cu 24 de puncte.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Hagi l-a salvat! » S-a prăbușit la FCSB, dar e gata s-o ia de la capăt: „E o soluție pentru națională”

Reghe, anunț îngrijorător: „Vom pica la un moment dat” » A pierdut un jucător: „Nu s-a simțit bine după vaccin”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
bombon
bombon  •  31 Octombrie 2021, 09:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

c23665
c23665  •  31 Octombrie 2021, 09:01
Postat de dubluv pe 31 Octombrie 2021, 08:20

adica nu a scos pe nimeni din lot si GSP a mintit?

Poate nu stii, dar fiecare echipa poate inscrie un numar limitat de jucatori. Iar ca sa faca loc atacantului nou-sosit (a intrat aseara), erau obligati sa scoata un jucator de pe lista pentru campionat. Asta nu inseamna ca jucatorul respectiv nu mai face parte din lotul CFR-ului!

c23665
c23665  •  31 Octombrie 2021, 08:57
Postat de Berceni pe 31 Octombrie 2021, 07:56

Alea nu le vad.

Se stie ca nu poti sa vezi padurea din cauza copacilor!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează