FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ - PANDURII

ASA-Pandurii, meci ABANDONAT în minutul 45! » Condescu: "Avram n-a vrut să amâne jocul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2016 19:13

Marin Condescu dă vina pe arbitrul Marius Avram pentru ceea ce s-a întâmplat la meciul dintre ASA și Pandurii. Gorjenii au refuzat să mai intre pe teren în a doua repriză, când scorul era 2-0 în favoarea gorjenilor.  

"Au hotărât toți să nu mai iasă la joc. Nu mai puteau, ce să le fac? M-am dus pe teren, am mers la domnul Avram. Nu aveai cum să joci. 

 Doctorul a constatat că 4 nu pot continua și au hotărât cu toții să nu mai iasă pe teren de la vestiare. Unul e foarte tare lovit la spate. 

Aveam delegația de 26 de oameni, dintre care 18 jucători. Unii nu au vrut să fie trecuți pe foaia de joc în frunte cu Pleașcă și Sânmărtean. Ei erau în vestiar. 

Avram mi-a zis că nu există literă de regulament pentru a amâna meciul. Și Liga putea să amâne etapa asta. 

Că nu avem de ce să ne grăbim cu acest sezon. Nu ne-am calificat la nici un campionat, nici de pe lună și nici de pe soare. Trebuia să înceapă de undeva să rezolvăm problemele astea. 

Arbitrul este singurul care ia decizia. Mi-a zis că nu se va schimba nimic nici peste 24 de ore", a zis Marin Condescu la TV Digi Sport. 

"Am venit la acest meci cu 14 oameni. Nu este normal așa ceva. Am ajuns foarte rău. Pe acest teren nu se poate juca fotbal. Domnul Avram ne zicea să intrăm și să jucăm pentru că suntem profesioniști. Nici cu schiuri nu poți să te dai pe terenul ăsta", a zis Răuță la TV Dolce Sport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
geogeo
geogeo  •  18 Decembrie 2016, 19:58

Aveau bani Pandurii sa mai stea o zi la hotel? Sa fim seriosi, Pandurii fac circ de amorul artei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează