FOTBAL  »  Superliga  »  SUSUPENDARE

ASA Tîrgu-Mureş merge la TAS alături de Steaua » “Acceptăm orice suspendare pentru Gabi Mureşan”

Articol de GSP - Publicat joi, 20 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 noiembrie 2014 00:11

Gabi Mureşan a primit 16 etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină pentru că l-a lovit cu cotul în faţă pe Raul Rusescu, dar Comisia de Recurs a decis să anuleze suspendarea, spre nemulţumirea steliştilor, care îl vor reclama pe Mureşan la TAS.

Oficialii celor de la ASA Tîrgu-Mureş au decis să sprijine Steaua la TAS pentru a afla care este decizia corectă.

“Conducerea a decis să mearg alături de Steaua la TAS, ca să se facă dreptate şi să se termine acest linşaj mediatic. Participăm şi noi şi sîntem de acord ca Mureşan să primească orice suspendare. Sîntem solidari cu Steaua. Sînt două decizii şi vrem să ştim care e cea corectă. La nici o comisie nu am fost băgaţi în seamă”, a declarat Daniel Stanciu, managerul celor de la ASA Tîrgu-Mureş, la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
uzu_buzu_
uzu_buzu_  •  21 Noiembrie 2014, 20:45
Postat de satyricon pe 21 Noiembrie 2014, 13:07

Fatalau sa-i spui lu tac-tu, ca a facut asa un re-tar-dat!

O sa ia Muresan 2 etape de la TAS. Atat. Iar omul care zice de Muresan ca a jucat in CL sa-mid ea voie sa mentionez ca nu doar a jucat ci a facut-o foarte bine. Muresan e un jucator dur dar un excelent inchizator. Accidente se s-au mai intamplat si se vor mai intampla.

satyricon
satyricon  •  21 Noiembrie 2014, 13:07
Postat de nenea007 pe 21 Noiembrie 2014, 08:24

Mai lasati-ma cu eticheta asta stupida ''jucator de nationala'' ! Fatalaul l-a agresat primul pe Muresan, trebuia sa-i dea pace sa joace mingea, idiotul nu avea nici o sansa ...Daca nu il sicana, Muresan lovea mingea si nu se intampla nimic. Insa ''fetita'' a trebuit sa dea cu kuru, si a incasat-o peste bot ! Nu il apar pe Muresan, insa vinovatul principal este fatalaul asta ''de nationala''. Iar in ''civil'', Muresan castiga fara probleme.

Fatalau sa-i spui lu tac-tu, ca a facut asa un re-tar-dat!

satyricon
satyricon  •  21 Noiembrie 2014, 13:05
Postat de riodan pe 21 Noiembrie 2014, 06:54

,,taranul'' de muresan a jucat ani in sir in champions league,in timp ce ,,supervedeta'' rusescu tocmai sa intors de afara avand in frunte eticheta de ,,refuzat la export''

In continuare va faceti de ras vorbind voi de CL. Iar taranul de muresan stim cum a jucat in CL si a fost la fel de "valoros" ca si acum. Un macelar, un rupator de oase. Mi-as dori sa fie la fel de valoros si cu dina-mop, dar a avut grija blatistul de n'coye sa aranjeze meciul cu voi. De valoros ce e pe mulesan nu l-a vrut nici o echipa pe afara. Iar fotbalist ca Rusescu voi n-ati mai avut de cand era in forma Danciulescu.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează