FOTBAL  »  Superliga  »  "ASASIN!"

"Asasin!"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2007 00:00

Iancu a cerut ieri public demisia lui Lupescu si l-a reclamat la Comisia de Disciplina pentru ca nu a luat pozitie fata de accidentarile lui Coroian si Liviu Mihai. O noua fila din razboiul lui Marian Iancu cu conducerea FRF s-a consumat ieri, dupa prezenta lui Ionut Lupescu la "Recursul Etapei".

Iancu s-a aratat siderat de atitudinea lui Lupescu fata de duritatile comise la Bistrita si Tirgu Jiu, carora le-au cazut victime Cristi Coroian si Liviu Mihai. "Cind se analizau acele intrari criminale, el avea o atitudine total aparte, o tinea ca nu a fost. Cum e posibil cind s-a vazut ce urmari au fost? Ce exemplu e asta, din pozitia de director general sa ai o asemenea atitudine? Mi-am dat seama ca aveam dreptate in privinta capacitatilor lui de a conduce. Ma intreb daca e un om in toate capacitatile mintale? A avut o atitudine de asasin! Am CD-ul si voi face plingere la Comisia de Disciplina sa-l judece asa cum ne judeca pe noi. O sa cer demisia presedintelui Mircea Sandu", a spus Iancu.

Patronul lui Poli nu-si face sperante ca Lupescu va fi suspendat. "La cita cirdasie e in FRF, nu cred ca se va intimpla ceva. Dar asta nu insemna ca nu trebuie sa-i demasc, ca trebuie sa trec cu vederea. Asa cum ei ne vineaza pe noi, nici noi nu putem sa stam si sa tacem". Declaratiile facute de Iancu nu l-au afectat deloc pe Lupescu. "Care Iancu a spus asta? Nu ma intereseaza. Ce sa-i fac eu? Nu am timp de astea, avem treaba cu echipa nationala. Avem meci cu Olanda", a raspuns Lupescu.

Intilnire anulata
Iancu a anuntat imediat dupa meciul de la Cluj ca va avea o intilnire cu antrenorul Dusan Uhrin jr. pentru o analiza complexa si pentru a stabili prioritatile in campania de transferuri. sedinta care trebuia sa aiba loc astazi a fost insa aminata "Am anulat intilnirea pentru ca am ceva treaba. Dar o sa vin la Timisoara probabil saptamina viitoare si voi discuta atunci cu Dusan", a spus Iancu.

Amical cu Zrenjanin

Poli va fi profita de intreruperea campionatului si va disputa duminica un amical cu Banat Zrenjanin, echipa aflata pe locul 6 in prima liga din Serbia. Meciul se va disputa de la ora 13:00 pe stadionul "Dan Paltinisanu". In plus, antrenorul Dusan Uhrin jr. e decis sa lase simbata la Poli II jucatorii care au drept de joc pentru satelit, pentru a incerca o redresare a echipei, aflata pe penultimul loc in clasament. Poli II joaca simbata cu Gaz Metan Medias, in deplasare.

Vinde echipa?
Intilnirea cu reprezentatii Consiliului Local nu a adus elemente noi in relatia cu Iancu. Patronul lui Poli a lansat un alt ultimatum: "Am ceva semne de intrebare in ceea ce priveste continuarea finantarii. Nu avem o motivatie sa continuam decit pe latura sportiva, de cea ecomomica nu putem vorbi. Administratia judetului nu cupleaza, sint duplicitari. Mi-e si jena sa mai vorbesc. Voi aduce palmaresul, echipa va iesi in Europa, mai departe nu stiu, vom analiza daca o sa continuam finantarea. Se poate sa si vind, se poate orice", a tunat Iancu.

Plingere penala
Iancu e decis sa readuca palmaresul la Timisoara si l-a dat in judecata pe italianul Claudio Zambon. "Este o plingere penala impotriva lui Zambon si va fi implicata probabil si Federatia. E problema lor, sa raspunda. Daca vor sa joace, sa joace. Clubul nostru a fost prejudiciat cu 400.000 de euro. Lucrurile nu pot ramine asa. Am promis tuturor ca nu voi face nici un pas inapoi. Am acceptat sa fac o concesie pentru ca echipa risca sa nu fie programata. Acum merg pina la capat", a marturisit Iancu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează