FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSA STEAUA

Fanii FCSB reacționează după decizia ÎCCJ: „Va fi altceva acum! Vă promitem!”

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 17:19 / Actualizat marti, 28 martie 2023 17:44

Asociația „Salvați Steaua” care a intervenit în procesul de la ÎCCJ, pentru a susține FCSB, a reacționat după decizia pronunțată azi.

Suporterii echipei lui Gigi Becali s-au declarat încântați de decizia anunțată azi și sunt de părere că formația va avea câștig de cauză în disputa cu „militarii”.

Prima reacție a lui Gigi Becali după verdictul ÎCCJ: „Nu am niciun dubiu”
FCSB - CSA STEAUA
Prima reacție a lui Gigi Becali după verdictul ÎCCJ: „Nu am niciun dubiu”

Asociația „Salvați Steaua”, reacție după decizia ÎCCJ privind palmaresul Stelei

„Când am spus că dacă «țipi» mai tare, de obicei nu ai dreptatea de partea ta, am avut în vedere argumente raționale, sociale și, chiar, juridice. Curtea de Apel București nu a dat o soluție dreaptă din perspectiva palmaresului. Asta ne spune cel mai important for jurisdicțional din țară! 

Procesul privitor la palmares se rejudecă din apel, acolo unde tradițiile glorioase ale celei mai iubite și prestigioase echipe din România au fost într-o primă fază ciopârțite. Va fi altceva acum! Vă promitem! Și noi ne ținem de promisiuni.

Lucrurile nu sunt deocamdată «negru pe alb». Dar într-o bună zi vor fi. Până atunci, vă rugăm să nu mai plecați urechea la zvonuri răspândite din disperare sau ură. Palmaresul este al echipei care a activat neîntrerupt pe cele mai înalte scene de performanță fotbalistică în România din 1947 până în prezent. 

De ce?! Pentru că CSA nu a făcut recurs. Casarea hotărârii din Apel este urmarea recursurilor noastre admise. Prin urmare, raționamentul prin care s-a acordat ceva este unul eronat. Acțiunea trebuia respinsă! 

Nu e rost de alte polemici atâta vreme cât Înalta Curte statuează casarea, adică desființarea unei decizii ca urmare a promovării căii de atac de către părțile dezavantajate”, a fost comunicatul emis de Asociația „Salvați Steaua”.

VIDEO Avocații FCSB, după decizia ÎCCJ: „Noi considerăm că este un succes incontestabil pentru FCSB”

Citește și: 

Fanii CSA Steaua, reacție tranșantă după decizia ICCJ: „Așa se întâmplă când suporterii nu iau atitudine și acceptă ca oamenii precum Becali să facă legea”

Tudorel Stoica despre rejudecarea palmaresului CSA Steaua - FCSB: „Nu înțeleg de ce justiția o lungește atât, n-au altceva de făcut?!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
retribution
retribution  •  28 Martie 2023, 22:58
Postat de Catalynn__.. pe 28 Martie 2023, 21:19

Nu i-a convenit tataie, însă se săturase și el de atâtea piedici și tărăgănări! Acum măcar a fost pus in fata faptului împlinit, sunt sigur ca a învățat din lecția precedenta și va pleda cu succes cauza AFC, ca aparținând Stelei! :-)))

suferi? ne bucuram,o meriti. vezi ca clona csa a pierdut tot. urmeaza sa se desfiinteze vitanul tau barzesti. p.s.:bah p0rostule,stiu ca esti un *** functional,dar nici chiar asa,in absolut toate decizile similare s-a intors la CAB decizia casata de iccj. cum bah sa fi asa de prost sa crezi ca aia de la iccj intorc decizia de la cab privind castigarea cce din 1986 ca sa dea cce din 1986 tot clonei csa? esti *** sau te faci?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

retribution
retribution  •  28 Martie 2023, 22:52
Postat de demolarii pe 28 Martie 2023, 20:54

Tipul de decizie care vrea să împace și capra și varza. Cea mai proastă decizie. Fcsb nu se dezvolta pentru ca asteapta sa-i pice palmaresul altora. Csa Steaua e tinuta in B. Iar încrederea în justiția românească tinde spre realități de tipul Westului Sălbatic. Dar eu nu inteleg de ce Becali nu insista pentru identitatea de ASA Tg Mures. Ar putea primii 3 milioane de euro anual de la guvernul Orban. Poate îi face și stadion.... dar ca si cetățean al României imi e rusine de cum functioneaza justitia.....adica daca am trecut prin Casa Poporului pot sa o revendic? Doar sunt din popor....

aa,deci acum iti este rusine cum functioneaza justitia din Romania,dar acum aproape 10 ani cu decizia aia aberanta a lui livia stanciu din decembrie 2014 nu ti-a fost? acum iei cu paine. abia acum se recorecteaza ce a fost in 2014 dat gresit.

Catalynn__..
Catalynn__..  •  28 Martie 2023, 22:39
Postat de tictictic pe 28 Martie 2023, 21:34

Esti ori naiv, ori prost. E evident pentru oricine cu minime cunostinte juridice ca decizia de la CAB (cu spargerea palmaresului in 3 felii, dintre care cea de la mijloc - 1998-2003 - atribuita nimanui) a fost o incercare/smecherie (ilegala) de a separa clubul Armatei de clubul continuator sportiv, actualul FCSB (fosta Steaua Bucuresti). Exact din motivul asta ICCJ a trimis speta spre rejudecare la CAB. Acum, CAB e obligata sa atribuie acel interval (1998-2003) intr-o parte sau alta. Insa (ATENTIE!!!), in oricare parte o va da, juridic vorbind, va confirma continuitatea sportiva a actualei FCSB (fosta Steaua Bucuresti, dupa cum o denumeste insasi onorata innstanta ICCJ) cu palmaresul istoric complet, din 1947 si pana in prezent. Exact pe ideea asta s-au concentrat avocatii lui Becali; pe perioada 1998-2003. Pentru ca, indiferent cui ii va atribui CAB aceasta perioada, Steaua (eu asa ii zic si acum) va fi legitimata cu intreg palmaresul. De ce? Simplu: pentru ca in 1998 a fost privatizata de catre Statul Roman prin Hotarare de Guvern (ramasa in vigoare si astazi, necontestata vreodata de cineva); iar in 2003 a fost preluata pe o societate comerciala pe actiuni, perfect legal infiintata; la fel, necontestata de nimeni pana in prezent, nici macar de Talpan sau de MApN. Intelegi ce zic?!? P.S.: D-aia Talpan n-a facut recurs; intreruperea palmaresului pe perioada 1998-2003 ii venea manusa...:)

Ce privatizari prin HG visezi tataie!? A fost o externalizare către AFC, nimic mai mult. Însă in opinia mea AFC Steaua, chiar dacă nu era CSA, cum folosea cu acordul CSA elementele identitare (fix la fel cum astăzi fac FC DDB 1948 sau FC R) trebuia sa fie considerată Steaua, dacă nu, atunci nici FC DDB 1948 nu e Dinamo sau FC R nu e Rapid. Io nu știu ce aberezi acolo, știu insa ca ai o minte care fabulează și completează spațiile goale cu tot felul de aberații cum ai făcut și cu studiile mele sau stagiul militar emițând tot felul de “certitudini” care n-au legătura cu realitatea, dar uite ca Talpan va posta pe pagina lui întregul recurs făcut de FC Fcsb și vom afla mai multe detalii. Însă pana nu vedem și motivarea tot nu vom știi sigur de ce a decis ICCJ asa. Io unul cred ca decizia lor este una forțată, adică au căutat cu lupa un nod in papura procedurala, pt ca Instanța CAB sa nu mai separe la rejudecare AFC Nimeni de Steaua pt ca asta creează un precedent extrem de periculos. Nu știu dacă e “aberatie” sau nu, CAB a zis asa : trei cluburi, trei CIS deci trei palmaresuri. Simplu! Problema e ca tot asa va trebui sa judece pt toate cluburile care la un moment dat au schimbat societatea și au alt CIS. Cred ca realizezi si tu ca ar fi un dezastru, nu!? Însă repet, asta e strict o supoziție personală, pana nu văd motivarea nu am cum sa emit “judecați de valoare” precum proprietarii de X8 … :-)))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close