Comentarii (42)
mariuss72
mariuss72  •  09 Noiembrie 2017, 08:35

Important e bucatarul principal, cel care a stiut cum sa prepare acel cheesecake din Ghencea. Ingredientul secret: brinzica ciobanului.

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  09 Noiembrie 2017, 07:22
Postat de hannah.robinson pe 09 Noiembrie 2017, 06:20

Da fcsb câți ani are de la înființare?

https://ro.wikipedia.org/wiki/FCSB

1499698193410775
Stelian Ninel Stroe  •  09 Noiembrie 2017, 06:58

Hagi a demonstrat ca se poate : a continuat sa investeasca in oameni.Totul se face cu oameni.Din pacate la Dinamo s-au perindat diversi afaceristi care urmareau castigul imediat.Hagi a pornit la drum fiind un diamant neslefuit,dar odata cu trecerea timpului devine din ce in ce mai stralucitor !

hannah.robinson
hannah.robinson  •  09 Noiembrie 2017, 06:21

Par a fi piloți de formula unu... sigur nu ați greșit poza?

hannah.robinson
hannah.robinson  •  09 Noiembrie 2017, 06:20

Da fcsb câți ani are de la înființare?

maradona5
maradona5  •  09 Noiembrie 2017, 04:40

Intrebarea este - toti acesti 9 bucatari folosesc gazeta sporturilor cind impacheteaza peste ??

titiduru22
titiduru22  •  09 Noiembrie 2017, 04:04

Aia care curata cartofi si spala vasele nu sunt bucatari .

maradona5
maradona5  •  09 Noiembrie 2017, 03:51
Postat de the.best.judge pe 09 Noiembrie 2017, 03:43

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

the.best.judge
the.best.judge  •  09 Noiembrie 2017, 03:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maradona5
maradona5  •  09 Noiembrie 2017, 01:50
Postat de andrei1337 pe 09 Noiembrie 2017, 00:33

Normal că nu au bucătari, pentru că Floreasca e aproape și sunt o grămadă de restaurante in zona unde pot manca jucătorii lui Dinamo, iar în al doilea rând au firma de catering care le aduce mâncarea. La ovidiu, normal, e cam lipsa. Trebuie să prinzi pestele, să îl cureți și să îl prepari. Probabil că sunt oameni care procedează altfel cu pestele, îl cumpără de la magazin și îl învelesc in ziarul GSP, in general nemții procedează așa. De altfel, și eu fac la fel. Chiar astăzi a fost dezlegare la pește cu ocazia sărbătorii sfinților arhangheli Mihail și Gavriil, de dimineață, înainte să merg in piata de peste am cumpărat maculatura dvs. numită pompos "Gazeta Sporturilor". *** ***

:))))

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează