FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

ASTANA - CFR CLUJ 1-0 // Daniel Stanciu și-a anunțat oficial despărțirea de campioană: „Sunt multe persoane cu caractere ciudate! Dacă nimeni nu mă bagă în seamă, eu plec”

Daniel Stanciu
Daniel Stanciu

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 20:23

CFR Cluj a pierdut primul meci din preliminariile Ligii Campionilor, scor 0-1 cu Astana. Daniel Stanciu (44 de ani) a confirmat faptul că nu va mai ocupa funcția de director sportiv la campioana României.

„Eu am luat decizia. Am stat toată noaptea, m-am gândit foarte bine. Am discutat cu patronul echipei, am relaţia pe care o am, e vorba de viitorul meu. Am refuzat să merg în Kazahstan, nu vreau să intru în amănunte, ţine de strategia de la un club. CFR Cluj vrea performanţă de azi pe mâine, eu am alte idei despre fotbal.

Sunt foarte multe persoane cu caractere ciudate care lucrează în fotbalul românesc şi niciodată nu vom progresa cu astfel de persoane. Există aceeași mentalitate ca în urmă cu 10 ani.

Am cerut rezilierea de comun acord a contractului. Dacă nu mă bagă nimeni în seamă, ținând cont că am anumite lucruri stipulate în fișa postului, nu avea sens să mă cramponez. Nu am avut un salariu extraordinar. A fost probabil unul dintre cele mai mici pe care le-am avut în cariera mea de conducător”, a declarat Daniel Stanciu la TV Digi Sport. 

Vezi și: 

Dumitrescu îi face praf pe clujeni: „Să le plătească în continuare bani mulți ăstora de 38 de ani, să joace tot cu ei!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
terminhater
terminhater  •  10 Iulie 2019, 17:56

*** ăsta nu-i acelaşi pe care-l aruncau unii din maşină în drum spre Vaslui ? Nimicul a fost ejectat cu șuturi în dos pe oriunde a fost . Nu înțeleg ce văd patronii în împiedicatul ăsta , că prost grămadă e , intrare la arbitrii nu mai are , iar faptul că ai fost un *** nu mai are trecere în ziua de azi ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

192486884818821
Mihnea Ilie  •  10 Iulie 2019, 06:40

Ce ai condus?...poate ai condus pe cineva la gara...nu ai personalitate...nimic...bine ca ai plecat!!!

cluj_cluj
cluj_cluj  •  10 Iulie 2019, 06:00
Postat de Vasiliu Daniel pe 10 Iulie 2019, 01:07

ha ha ha hi hi hi .. CFR .. no arbitri in UEFA .. cat despre restul ? nu va bucurati voi .. ha ha ha hi hi hi .. a luat cfr campionatul .. ce echipa buna .. aveti atata ura in ochi .. ca va bucurati la Furaciunea CFR`ului :))) De asta nu avem Fotbal . Am avut coeficient pentru 2 echipe in Champions League si ati trimis .. hotiii URZICENI CFR OTELUL etc etc..Si voi fanilor .. ati fost acolo .. da voi aveati Becali in ochi :)) Hai ia cu paine !! Astana :)))))))))))))))))))) RUSINICAAAAAAAAAA !!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează