FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Astăzi a venit și ultima "achiziție" a lui Dinamo » Contra l-a așteptat pe aeroport

Foto: fcdinamo.ro
Foto: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 februarie 2017 20:17

Dinamo l-a pus pe Cosmin Contra în funcția de antrenor, iar acesta a ales să-l aibă ca preparator fizic pe Javi Reyes, care are un CV impresionant.

Spaniolul a ajuns astăzi în România și a fost întâmpinat pe aeroport de Cosmin Contra și de secundul Ionel Gane. "Guriță" și noul preparator fizic s-au îmbrățișat și au plecat spre locul unde acesta va fi cazat.

Javi Reyes îi va lua locul slovacului Paolo Potocnik, preparatorul fizic din timpul mandatului lui Ioan Andone.

10 echipea pregătit în cariera sa noul preparator fizic al lui Dinamo: Granada, AD Ceuta, Albacete, Ejido, Huelva, Deportivo La Coruna, Athletic Bilbao, Diosgyor VTK, Almeria și Neftchi Baku

Primul test pe care Cosmin Contra și Dinamo îl vor avea va fi luni, de la ora 20:30, când vor juca împotriva lui FC Botoșani într-un meci din etapa a 24-a.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
demolarii
demolarii  •  18 Februarie 2017, 05:09

Probabil e un bun preparator. Dar ma intreb de ce fostii sportivi din Romania nu aleg acest domeniu. De ce federatiile nu au programe pentru sportivi grav accidentati, de pilda, si care nu mai pot avea o cariera?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează