FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, GSP.RO, TVR 1, DIGI, DOLCE, LOOK

Aşteaptă Steaua în sală! Ploieștenii îşi schimbă în fiecare zi locul de antrenament, din cauza gazonului de pe "Ilie Oană"

Articol de - Publicat joi, 15 octombrie 2015 00:00

"Ce antrenez eu mai e valabil în proporție de 30 la sută pe un asemenea teren.

Nici în «C» nu există altul mai prost! În ultimele două zile s-au mai jucat și meciuri de old boys pe el, intră să joace cine vrea și cine nu vrea!", s-a plîns antrenorul "lupilor", Eusebiu Tudor, dejamăgit de starea ierbii de la Ploieşti.

Din cauza stării deplorabile a gazonului, Tudor a decis să nu mai facă ședințele de pregătire pentru derby-ul cu Steaua pe "Ilie Oană" şi a mutat echipa în sală, pe teren sintetic! Prahovenii s-au antrenat într-o sală din comuna Blejoi, iar în urmă cu două zile au decis să vină pînă la Izvorani, unde s-au pregătit pe sintetic. Ieri "lupii" au efectuat antrenamentele la baza sportivă de la Crîngul lui Bot, la 26 de kilometri de Ploieşti, acolo unde îşi vor continua pregătirea și astăzi.

Șefii galben-albaștrilor au luat în calcul varianta ca partida cu campioana en titre să se dispute la Brașov sau la Chiajna, dar pînă la urmă s-a preferat să se joace acasă, în ciuda gazonului catastrofal. "Vrem să jucăm cu 15.000 de oameni alături", au sunat explicațiile oficiale.

Petrolul - Steaua s-ar putea totuși să fie ultimul jucat pe "Ilie Oană", după ce oficialii de la Serviciul de Gospodărire Urbană i-au somat pe ploieșteni cu evacuarea din pricina neplății restanţelor. "Decizia urmează să fie luată de Consiliul de Administraţie al SGU în şedinţa de luni, 19 octombrie", a declarat Ovidiu Negulescu, directorul adjunct al SGU.

35.000 €este suma pe care Petrolul o are de plată către Serviciul de Gospodărie Urbană, care se ocupă de gestionarea arenei

1,70e cota pentru o eventuală victorie a Stelei duminică seara. Un succes al Petrolului e cotat la 5,35

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează