FOTBAL  »  LIGA 1  »  ASTRA - BOTOȘANI 1-0

Astra - Botoșani 1-0 // Marius Croitoru, interviu-manifest: „Am avut gol valabil și penalty! E incredibil!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2020 22:07

Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, a criticat dur arbitrajul din meciul cu Astra Giurgiu (0-1).

Clasament Liga 1

„Aș vrea să văd marii antrenori care spun că suntem avantajați de arbitraje, vreau acum să iasă, să spună că am fost viciați. Am avut gol valabil, am avut penalty!

Noi și Dinamo suntem cele mai dezavatanjate echipe din Liga 1. E incredibil! Asta este, mergem mai departe. Din puntul meu de vedere, consider că nu au pierdut băieții meciul în această seară, ci altcineva. Important este ca de azi înainte cei care se ocupă de arbitraj să fie mai atenți.

Mă deranjează că nu mi-a dat penalty și gol valabil. E posibil ca și ei să fi avut un penalty, dar până atunci trebuia să primesc eu ce aveam de primit.

Dugandzic este vârful nostru de atac, suntem obișnuiți să aducem mingi în față pentru el. În ultimele 10 meciuri oficiale am avut un punct fix. Dacă era Marko la ultima fază în locul lui Ofosu, poate marca”, a declarat Croitoru, la Look Plus.

În minutul 72, Botoșani a cerut penalty, considerând că Mihai Răduț a blocat mingea cu cotul. Reluările par să arate că balonul este respins de Tamaș cu capul.

Astra - Botoșani 1-0 // Marius Croitoru, interviu-manifest: „Am avut gol valabil și penalty! E incredibil!”

„Centralul” Ionuț Coza a dus fluierul la gură, dar a ezitat să fluiere. Jucătorii lui Marius Croitoru s-au năpustit asupra lui. După zeci de secunde de proteste, singura urmare a fost un cartonaș galben arătat lui Chindriș, tocmai pentru proteste.

VEZI ȘI:

Cronica meciului Astra - Botoșani 1-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: ȘOC! Scene interzise minorilor la Vorbește Lumea. Cum a putut să apară o vedetă în fața Adelei Popescu FOTO


Comentarii (12)
minell73
minell73  •  07 Martie 2020, 12:58
Postat de Mihai Dinu pe 06 Martie 2020, 23:55

Arbitrul a viciat clar rezultatul, anulând un gol valabil, pentru un fault inexistent. Sa vedem ce sancțiuni primește de la CCA!

Pai si cu penalty (altul) neacordat Astrei, cum ramane? E tot viciere?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Martie 2020, 10:24
Postat de gikiewicz93500 pe 06 Martie 2020, 23:28

daca maresti fotografia mai degraba se vede cum tamas loveste cu capul iar radut ii da cu cotul in cap lui tamas, cred ca d-aia se si tinea de cap tamas dupa ce s-a respins mingea la lovitura aia libera, in rest indiscutabil gol valabil botosani, apoi alta prostie neeliminarea lui begue din finalul meciului cand i-a sarit cu genunchiul la nivelul capului aluia cu nr 2 de la botosani si un posibil penalty nedat lui astra la acel umar fortos dat de chindris care n-acea nicio treaba cu mingea ca nu era in posesia ei lui ionita in careu.coza a comis-o in mecfiul asta destul de rau nu mai zic de indirecta aia pentru botosani care nu trebuia data.

Exact așa văd și eu lucrurile. Marile greșeli ale lui Coza Nostra sunt altele, nu faza asta unde imaginea trebuie mărită pentru a-ți face o părere.

1646338025437227
Mihai Mitrofan  •  07 Martie 2020, 09:58

Asa arbitraj n-am vazut decat la majoritatea arbitrilor romani.Abia astept sa vad cum va arata arbitrajul dupa ce se da cu VAR.....

Vezi toate comentariile (12)
Comentează