FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

ASTRA - BOTOȘANI // VIDEO+FOTO Fază ciudată în play-off » Arbitrul a dictat indirectă după un gest nemaivăzut al lui Tamaș! EXCLUSIV Ce spune Cristi Balaj

FOTO: Captură @TV Telekom Sport +7   FOTO
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2020 20:40

Astra a învins-o pe FC Botoșani, scor 1-0, printr-un gol marcat din penalty de Gabriel Tamaș. Minutul 7 a oferit o fază inedită, soldată cu lovitură liberă indirectă, din 6 metri, pentru oaspeți.

Aici ai detalii despre Astra - Botoșani!

David Lazar, portarul Astrei, a încercat un truc în momentul repunerii balonului din 6 metri. A săltat mingea către Gabi Tamaș, iar fundașul central i-a returnat-o cu capul. Lazar a prins-o în mână și a degajat, moment în care arbitrul a dictat lovitură indirectă.

+3 FOTO

„Cred că schema asta au exersat-o la antrenament când am lipsit eu. E prima dată când o văd” 
- Bogdan Andone, antrenor Astra

Vezi AICI VIDEO cu faza!

Balaj a explicat

Cristi Balaj, fost arbitru internațional, nu îi dă dreptate arbitrului Ionuț Coza, într-o declarație pentru GSP.ro: „Regulamentul s-a schimbat de curând. S-a trimis o circulară pe acest subiect. Până când IFAB (International Football Association Board) va lua o decizie finală, se recomandă ca lovitura să se repete și să se atenționeze verbal jucătorii. Până acum era pasă la portar, neregulamentară, era clar că mingea era trimisă voit de portar, era o încercare de a ocoli sau păcăli Legile Jocului”.

Clarificări de la FIFA

Situația este una inedită, iar oficialii nu au o referire clară la acest lucru în regulament. În clarificările aduse regulilor, oficialii Federației Internaționale îi dau o libertate mare arbitrului: „Această practică nu ar permisă, dar nici penalizată. Arbitrul ar trebui să ceară repetarea loviturii de la 6 metri, fără vreo măsură disciplinară”.

Vezi și:

FCSB // Helmut Duckadam nu e de acord cu Gigi Becali: „Cum să-l iei pe Cosmin Vâtcă? N-a mai jucat din august!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
andrei.f
andrei.f  •  07 Martie 2020, 12:50

A fost 11 m neacordat pt șoldoveni, aici e problema !

1391972634181505
Adrian Popescu  •  07 Martie 2020, 00:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nojoke
nojoke  •  06 Martie 2020, 23:38
Postat de Daniel Irimescu pe 06 Martie 2020, 22:34

Nu e chiar guturai si in plus am diabet. Oricum olimpiada nu se tine anul asta

:)))))))0 DE LA CE CREZI CA FACUSI DIABET MOFLEO..VREI SA TI SPUN YO..? MANANCA LA STARBUCKS..SI ALTE FAST FOOD... PLUS TOATE OTRAVURILE DIN SUPERMARKET..SANATATE.. EU CAND AM STAT IN ANGLIA AVEAM GRADINA DE 200 DE MP SI TOATE ZARZAVATURILE SI CEAIURILE LE PRODUCEAM SINGUR.. CARNEA O PUNEAM LA MACERAT CU TOATE CONDIMENTELE ..3 ZILE..INAINTE DE CONSUM..

Vezi toate comentariile (33)
Comentează