FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 3-2

ASTRA - CFR CLUJ 3-2 // VIDEO Au jucat cu nervi! Campioana suferă prima înfrângere a sezonului după un meci exploziv, în care Petrescu și doi jucători au fost eliminați

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 23:00

Astra Giurgiu i-a provocat campioanei CFR Cluj prima înfrângere din acest sezon, a doua la rând pentru ardeleni după eșecul din returul cu Slavia Praga, 0-1.

CFR a pierdut cu 2-3 (Păun '27,  '90+1 / Radunovic '37 pen., '64 pen., V. Gheorghe '57) un meci de-a dreptul exploziv!

Cea de-a 800-a partidă a CFR-ului în Liga 1 din istorie a avut parte de o desfășurare halucinantă. Dan Petrescu a făcut scandal și a fost eliminat înainte de pauză, doi jucători din tabăra clujenilor plecând mai devreme la vestiare în repriza secundă.

Totuși, dezastrul de pe tabelă era greu de anticipat în prima parte a partidei, în care CFR Cluj a dominat și a reușit să deschidă scorul. Păun, unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1, și-a încununat convocarea la națională cu un voleu de excepție de la 20 de metri, trasor care s-a dus direct în vinclu. 

Problemele au început să apară în minutul 38, când Mike Cestor, fost jucător la Astra, a provocat penalty-ul din care Radunovic a egalat.

Eliminarea lui Dan Petrescu din minutul 23, cauzată de proteste și injurii grosolane adresate arbitrului, a fost scânteia care a gripat definitiv evoluția campionei.

Vâtcă și Camora, eliminați

Lucrurile au scăpat complet de sub control în repriza secundă, imediat după ce Valentin Gheorghe i-a dus pe campioni în avantaj, în minutul 57, printr-o lovitură de liberă executată magistral de la peste 20 de metri.  

Mai întâi, Mario Camora, fundașul stânga al clujenilor, a fost eliminat în minutul 58. A văzut al doilea cartonaș galben după ce a aruncat cu o sticlă de apă în fața arbitrului de rezervă Cătălin Popa. Acesta l-a informat pe Colțescu, cel care l-a eliminat îndată pe portughez. 

Ulterior, portarul CFR-ului, Cosmin Vâtcă, a fost eliminat și el în minutul 62, după ce l-a lovit peste cap pe Radunovic, într-o fază care nu anunța nimic. Arbitrul a acordat penalty, transformat de același Radunovic

S-a terminat 3-2, după ce același Păun, care trece printr-o formă extraordinară, a înscris printr-un nou șut superb în prelungiri, devenind golgeterul sezonului, cu 6 reușite.

Campioana CFR Cluj coborară pe locul secund după acest eșec, Gaz Metan Mediaș preluând temporar poziția de lider. În schimb, Astra urcă până pe locul 7 și își depune serios candidatura la play-off. 

1.650 de spectatoriau fost prezenți la meci

Astra - CFR Cluj 3-2

Trei eliminări la CFR!

Astra:  Kitanov - Bruno, Graovac, G. Tamaș, Radunovic - Crepulja, G. Simion, G. Șerban - V. Gheorghe, Tounkara, M. Răduț
Rezerve: Lazar, Dima, Biceanu, Begue, Budescu, Brito Silva, D. Graur
Absent: Alibec (accidentat) 
Antrenor: Dan Alexa 

CFR Cluj: Vâtcă - Peteleu, Burcă, Cestor, Camora - Itu, Hoban, Ad. Păun - M. Pereira, V. Costache, L. Traore
Rezerve: A. Rus, Butean, Pașcanu, Djokovic, Y. Sylla, Golofca, Omrani
Absenți: Culio, Vinicius (accidentați) 
Antrenor: Dan Petrescu 

Arbitri: Sebastian Colțescu (Craiova) / Asistenți: Vladimir Urzică (Piatra Neamț) și Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin) 
Stadion: „Marin Anastasovici” (Giurgiu)

Citește și:

GRUPE EUROPA LEAGUE // CFR Cluj joacă împotriva lui Lazio Roma, Rennes și Celtic Glasgow. Rotariu înfruntă Manchester United

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (249)
haideusicfr
haideusicfr  •  01 Septembrie 2019, 19:08

Dar pe arbitru nu-l poate nimeni elimina ?

cfrinho
cfrinho  •  01 Septembrie 2019, 13:57
Postat de lionforever pe 01 Septembrie 2019, 13:25

Corect, e un arbitru arogant si câteodată ia niste decizii prea dure dar si cei de la cfr prea sau crezut buricul pământului, bravo lor ca sau calificat în eul dar ăsta nu iti da dreptul sa te comporți asa cum au facut-o aseara începând cu colericul dan petrescu , căpitanul camora care a făcut acel gest stupid la fel si portarul îl lovește cu pumnul pe radunovici, mulți foarte mulți nervi inutili.

Nu s-a crezut nimeni buricul nimanui, ce meci ai vazut? Coltescu a facut totul ca CFR sa piarda: 1. penalty gratuit la Cestor; 2. cartonas gratuit la D.P.(era suficient galben); 3. eliminare gratuita la Camora(era suficient avertisment daca nu i-a placut ca a dat cu sticla de apa de iarba); 4. lovitura libera acordata eronat la golul 2 al Astrei; 5. Rosu Vatca-da, sa spunem, dar pana in acest punct Coltescu a instigat si tensionat continuu jucatorii CFR-ului prin multe decizii gresite. Un arbitru bun stie ca are si rol de MODERATOR, treaba lui e sa asigure un spectacol de fotbal pentru cei din tribuna, insa a deturnat spectacolul cu prestatia sa mizerabila. Coltescu are antecedente de acest fel: 2003:CFR-Corvinul 2-4 - a fost scos de pe stadion cu greu de catre scutieri. Probabil a vrut sa dea o mana de ajutor lui Piti, sa fie sanatos, daca el crede ca poate opri CFR-ul cu astfel de manevre comunistoide atunci e un naiv. :)))

1025138504184136
Constantin Valentin  •  01 Septembrie 2019, 13:34

3-2 ! ESTE SCORUL CORECT, DAR SA NU UITAM TOT DE UN 3-2 AL ASTREI CU FCSB SI TOT ACEST COLTESCU ARBITRA ! DOAR CA ATUNCI AR FI TREBUIT SA SE TERMINE 5-3 PT FCSB CAREIA COLTESCU IA ANULAT 3 GOLURI PERFECT VALABILE !!!

Vezi toate comentariile (249)
Comentează