FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CSU CRAIOVA 0-1

ASTRA - CSU CRAIOVA 0-1 // Costel Enache și Llullaku nu înțeleg ce se întâmplă cu Astra: „Nu mai jucăm fotbal. Parcă suntem speriați”

Costel Enache și Corneliu Papură // Foto: Facebook CSU Craiova
Costel Enache și Corneliu Papură // Foto: Facebook CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 23:15

Costel Enache a ieșit dezamăgit după înfrângerea cu CSU Craiova, scor 0-1, și spune că se gândește doar la returul Cupei României cu CFR Cluj de miercuri. În tur, giurgiuvenii s-au impus cu 3-1.

„Suntem fluctuanți în joc. Suntem blazați. Mă îngrijorează foarte mult faptul că ne așteaptă un meci foarte important miercuri. Ar fi foarte bine dacă am înțelege cu toții că în ritmul ăsta e greu să mai ajungem în finala Cupei României. Sper să putem gestiona bine lucrurile și să arătăm altceva miercuri.

Azi nu aveam voie să fim atât de apatici. E nevoie de puțină răutate, determinare. Mă așteptam să apară ceva schimbări la Craiova, după venirea noului antrenor. Jocul nostru trebuia să fie mult mai rapid, am construit foarte lent azi. E destul de greu să învingi Craiova fără viteză de joc”, a declarat Costel Enache la Look Sport.

„Nu mai jucăm fotbal. Parcă suntem speriați. Avem obiectiv Cupa României și suntem motivați. Sper să fim iar o echipă, să fim uniți și să mergem mai departe în Cupă” Azdren Llullaku

Clasament play-off

clasament play off

Citește și:

ASTRA - CSU CRAIOVA 0-1 // Corneliu Papură a detectat primele probleme la Craiova: „Aștept mai multă personalitate de la jucătorii mei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
minell73
minell73  •  20 Aprilie 2019, 08:48

Tocmai Llullaku vorbeste,care practic nu a jucat nimic.

loko1
loko1  •  20 Aprilie 2019, 07:20
Postat de Pavel Radu pe 20 Aprilie 2019, 06:52

Banii la băieți Nicolae !

Adică B L A T ?Vai și cu ei,credeam că numai cu Fcsb dar înseamnă că vând meciurile pentru salarii . Aiurea,amatorism,mingea rotundă,terenul înclinat,spre poarta unde a intrat mingea.

520143398153430
Pavel Radu  •  20 Aprilie 2019, 06:52

Banii la băieți Nicolae !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close